CD Projekt Red har netop annonceret, at The Witcher 3: Wild Hunt er på vej i en ny grafisk opdateret udgave målrettet næste generation af konsoller. Og bare rolig: PC-gamerne bliver også forkælet i denne omgang.

Vi kan se frem til et bredt løft i grafiske detaljer samt ray tracing. Der bliver også lovet hurtigere loadingtider, hvilket helt sikkert tilføjes for at udnytte de ekstremt hurtige SSD-diske i både PlayStation 5 og Xbox Series X. Og som en stor bonus vil alle, som allerede ejer spillet på PC, Xbox One eller PlayStation 4, få opdateringen kvit og frit.

Endnu en gang viser CD Projekt Red vejen som et af de allermest kundeorienterede studier i spilindustrien.

 

13 KOMMENTARER

 1. Damn, jeg ville ellers glædeligt give $10 for en grafisk opdatering. Spillet ser ellers stadig virkelig godt ud.
  Lækkert

 2. Har udskudt min nr 2 gennemspilning på PS4 + dlc så det passer fint med jeg kan vente. God stil fra cdpr at give det gratis til ejer af spillet

 3. Ørj, manner, så bliver jeg sgu nødt til lige at finde spillet frem igen!

  #3 Det ville da ikke skade… altså, det ville ikke skade andet end min fritid =P

 4. Jeg håber lidt at de også arbejder på animationerne og til dels styringen. Efter at have spillet RDR2 så virker især heste animationerne og styringen ikke helt så lækkert.

 5. #6 kan kun holde med! Men tror ikke det ville passe ind i det hurtigere gameplay som The Witcher nu alligevel har.

  Fedt at de ikke koster på os noget extra når man allerede ejer det! Höj klasse status på den du.

 6. #10 Det håber jeg da. Man skulle betale for den grafiske nedgradering, der kom til Switch. Men det skulle man selvfølgelig også i tilfældet med The Witcher 3, så man ved jo aldrig.:)

 7. Er det ikke lidt ligegyldigt med en grafisk opdatering af skyrim? ret mig endelig hvis jeg tager fejl men er der overhoved nogen der spiller skyrim uden 6 millioner mods?

  Så vidt jeg ved findes der MASSER af grafiske forbedringer i form af mods allerede, så med mindre de virkelig giver det en overhaling så ser jeg ikke værdien i det?