Efter næsten et års eksklusivitet på Epic Games Store og Microsoft Store for PC-versionen af The Outer Worlds, er spillet endelig også tilgængeligt via Steam og GOG.com. Det fejrer Obsidian Entertainment og Private Division med en ny trailer, som lige skal lokke de tålmodige typer med på vognen.

I en begrænset periode kan spillet købes til en ganske fordelagtig pris på €29.99. Den første historiebaserede udvidelse, Peril on Gorgon, er også tilgængelig, enten som et tilkøb for sig, eller som en del af et Expansion Pass. Man kan også købe The Outer Worlds: Non-Mandatory Corporate-Sponsored Bundle, som inkluderer grundspillet, førnævnte Expansion Pass og det fulde soundtrack, hvis man også vil have lidt guf dedikeret til ørene. Sidstnævnte er dog ikke at finde på GOG.com.

Vi anmeldte PS4-versionen af The Outer Worlds i november sidste år, og kvitterede med en karakter på 8/10.

6 KOMMENTARER

  1. Spillede det 5 timer og gik død i det. På facaden er spillet lækkert, men historien fanger ikke for alvor og gunplay er kluntet. Ved ikke om jeg får det færdiggjort nogen sinde.

  2. #3 jeg kan huske jeg havde det på samme måde med Fallout: New Vegas, dengang det udkom. Efter at prøve det igen, så blev jeg efter nogen tid helt fanget af det. Med Obsidian’s spil skal man nogle gange lidt hen ad vejen før de rigtig kommer i gang og bliver interessante.

  3. #4: OK må hellere give det en chance mere på et tidspunkt. Lige nu er det mest af alt et kæmpe luksus problem. Jeg har gang i aaalt for mange gode spil på en gang og slet ikke nok tid til at få gjort nok veddem alle