Der er i øjeblikket to forskellige spil på vej baseret på White Wolfs tabletop rollespil Vampire: The Masquerade. Det ene er Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 og det andet er Vampire: The Masquerade – Swansong.

Udgiveren Nacon har netop frigivet en ny trailer for Vampire: The Masquerade – Swansong, som tilbyder det første kig på spillet. Du kan se traileren lige over nyheden her.

Der er tale om et historiedrevet rollespil, som udvikles af det franske studie Big Bad Wolf. Det er de samme mennesker, der står bag det episodiske adventurespil The Council.

Vampire: The Masquerade – Swansong udkommer i 2021 til mere eller mindre samtlige platforme: PC (via Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Nintendo Switch.

6 KOMMENTARER

  1. Er det eksklusivt til Epic Game Store, eller er det ligesom tidligere titler, hvor det kun er for en kortere (eller længere) periode?

  2. Ahhh jeg faldt også i med begge ben, troede der var tale om Bloodlines 2 inden jeg læste comments, kunne ikke være mere ligeglad med det her haha.