Her til aften streamede CD Projekt Red fjerde afsnit af deres Night City Wire-serie, som selvfølgelig handler om det kommende sci-fi RPG Cyberpunk 2077.

Aftenens afsnit fokuserede især på de køretøjer, som vi om lidt over en måned kan køre rundt i Night City og de omkringliggende Badlands i. Og spektret af forskellige køretøjer er virkelig stort; det rangerer fra de billigste skrotbunker over limousiner og muskelbiler til tanks og lastbiler.

Vi fik også indblik i hvordan CD Projekt Red har indspillet lydene af de mange forskellige biler og i den forbindelse er det måske lidt overraskende, hvor mange forbrændingsmotorer der stadigvæk er i fremtiden.

Udover køretøjer fik vi også set nærmere på de forskellige outfits, man kan trække i, samt mødt finalisterne i CD Projekt Reds Cyberpunk 2077 cosplay konkurrence.

Sidst men ikke mindst blev det annonceret, at Stadia-versionen af Cyberpunk 2077 udkommer samtidig med versionerne til PC, PlayStation 4 og Xbox One, hvilket vil sige den 19. november.

2 KOMMENTARER