Slå koldt vand i blodet, tag en dyb indånding og bemærk at overskriften også indeholder ordet “rygte”. Det franske site ActuGaming påstår at have pålidelige kilder, som fortæller at der er en remastered version af Diablo II under udvikling, og at det forventes udgivet i slutningen af 2020.

Titlen bliver angiveligt Diablo II Resurrected og det er Vicarious Visions der står for projektet. Vicarious Visions stod også for PC-versionen af Destiny 2 og Crash Bandicoot N. Sane Trilogy.

I betragtning af at ActuGaming også lækkede afsløringerne af Diablo 4, Shadowlands og Overwatch 2 sidste år, før de officielt blev annonceret ved Blizzcon, kan være et tegn på at der er noget om snakken.

Det er dog også værd at huske på, at seneste Remaster af en Blizzard-klassiker, ikke helt blev den succes man kunne have håbet på. WarCraft III: Reforged udkom til PC i januar i år, og har i dag en skammelig Metascore på sølle 59/100.

Har du allerede planlagt at smide penge efter en remaster af det bedste Diablo-spil i serien (change my mind!), eller føler du at Activision Blizzard spilder både tid og penge på det projekt?

25 KOMMENTARER

 1. Synes ikke grafikken er væsentlig, jeg kunne loade D2 lige nu og være fudlt ud tilfreds, det er jo ikke gfx’en der bære det spil, og set i lyset af de arbejder på 4’eren nu så kunne det være de skulle ligge deres energi der i stedet for.

 2. 2’eren er uden sammenligning det bedste i serien. Men jeg ved egentlig ikke, om jeg har lyst (og tid) til en remaster. Men jeg vil da gerne spille originalen igen engang.:) Det er vel ved at være 7-8 år siden, at jeg sidst spillede 2’eren, og der holdt det stadig. Så mon ikke det også gør det i dag.

 3. Tror tiden har taget hårdt på det spil. Uden tvivl et af de spil jeg har brugt mest tid på, men hvis ikke der bliver lavet om på gamplay, bliver det nok højst en gennemspilning på normal for mig for historiens skyld. (hvis ikke det bliver til overpris)

 4. #1 Men det ville nu være lækkert at kunne sætte opløsningen lidt op.

  #4 jeg tror også jeg er kommet videre, gameplaymæssigt, til andre typer spil.

  #6 Nej! Jeg kan huske hvor sindsygt flot det så ud da det udkom, ikke briste min nostalgi!
  Jeg sad seriøst og genlæste PC Player’s artikler om D2 inden det kom, jeg kunne slet ikke komme over hvor godt det så ud

 5. #6
  Enig Diablo 2 var skuffende grafisk da det kom ud oploesning var alt for og der var kun to oploesninger at valge imellem

  #8 kan ikke vare enig
  Jeg huske tydelig hvor skuffende det var med D2 oploesning .
  ikke sagt spillet ikke var hyggeligt.

 6. Spillede en del Ladder her i december efter reset. Det var sgu meget fedt at spille igen.

  Kæft hvor kunne det være fedt med et remaster.

 7. År 2000 – Diablo 2: spillet du kender

  År 2020 – Diablo 2: Reforged
  • barbarian class fjernet
  • Cains stemme fjernet, da man ikke vil betale skuespilleren der lagde stemme til
  • det koster nu 2 dollar at spille online med andre om måneden
  • spillet crasher hver 10. Min
  • Lobby skærmen virker ikke
  • store grafiske fejl i spillet
  • act 4 fjernet
  • flere rare items fjernet og kan nu købes via online butikken for rigtig penge
  • det tager dig nu 10 min at komme ind i et spil, da det kræver konstant internet at spille
  • spillet kører i en højere opløsning, men lagger meget mere, end d2 fra 2000 gjorde
  • spillet afbrydes konstant pga server fejl
  Og andre lækkerier i Reforged udgaven

 8. #2 Hvis du har ret i det så er det vel fair nok, men nu er jeg en gammel hund på internettet så bliver nød til at spørge om du har en kilde på det eller om det bare er noget du tror?

  Lige meget hvad tvivler jeg på at det er de samme som lavede originalen der er involveret, jeg vurdere det sidestillet med W3 Reforged og tænker ikke det bliver en særlig fed oplevelse og vil egentlig gerne vi snart kunne stoppe med at remaster ALTING hele tiden, jøsses kom dog videre.

 9. De har annonceret Diablo Immortal og Diablo 4 at annoncere en remastered Diablo 2 tvivler jeg på da det fjerner fokus fra deres “store” overskrifter

 10. Jo, ganske ærligt: Det var fandme en lækker Diablo! Ingen tvivl om det!

  Men en remaster til hvad? Diablo 3 grafik og interface? Diablo 4 grafik og interface? HVAD LAVER I EGENTLIG?!?!?!

  Efter deres seneste brølere og forsøg på at malke dollars ud af en gammel ko, holder jeg mig kraftigt tilbage fra deres “remasters”. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at smide mine egne dollars efter det!

 11. Burde de ikke bare lade være, spillet var MEGA fedt da det kom ud, og alle de gode oplevelser mm. det kommer jo næppe igen. Nu er der en masse Diablo kloner der har udviklet sig siden det oprindelige gameplay. Så det holder sikkert ikke på samme måde længere.