Selvom der endnu ikke er offentliggjort en officiel udgivelsesdato for Path of Exile 2, så er den new zealandske udvikler Grinding Gear Studios ikke bange for at melde ud, at udviklingen af spillet har mødt nogle vejbump. Det er naturligvis den verdensomspændende coronapandemi der er hovedsynderen.

Studio head Chris Wilson forklarer til PC Gamer, at grundet udfordringer med indrejsetilladelser til New Zealand, har det været svært at hyre nye folk internationalt. Dermed er udviklingen af Path of Exile 2 altså blevet sænket betragteligt, hvilket har fået Wilson til at melde ud, at vi ikke skal regne med at se spillet før engang i 2022.

“The progress of development hasn’t been as fast as we wanted, and so our goal is to bash as hard as we can during 2021 on Path of Exile 2 stuff and see how much headway we make. Trying to get as much done as possible, and that’ll give us a better idea of a good release date we can estimate, which should be towards the end of the year.”

Ifølge Wilson kan vi altså i bedste fald håbe på, at vi i slutningen af 2021 kan få en udgivelsesdato at vide. Indtil da skal vi nok ikke forvente meget mere information om spillet.

2020 har været et år, som har forlangt meget tålmodighed af alle, og vi skal nok et godt stykke ind i 2021, før vi kan begynde at hundse med udviklere igen.

… ah, det skal vi måske bare lade helt være med.

 

1 kommentar