Under weekendens N7 Day – altså den 7. november hvor fans af BioWares sci-fi RPG-serie Mass Effect fejrer spillet – havde BioWare for første gang i lang tid en nyhed af de helt store.

De annoncerede nemlig, at der er et remaster på vej af hele den oprindelige trilogi. Udgivelsen hedder Mass Effect Legendary Edition og indeholder alt single-player indhold og DLC fra Mass Effect, Mass Effect 2 og Mass Effect 3. Samlingen udkommer til foråret næste år til PC, Xbox One og PlayStation 4. Den næste generation af konsoller får “targeted enhancements” ifølge BioWare.

Men det stoppede ikke der! BioWare bekræfter nemlig samtidig, at der også er et helt nyt spil på vej i serien. Mere information vil de ikke dele på nuværende tidspunkt, men alt i alt slet ikke et dårligt tidspunkt at være Mass Effect-fan.

Ovre i forummet er der allerede en lang tråd, hvor weekendens annonceringer bliver diskuteret.

7 KOMMENTARER

  1. jeg glæder mig til remastered – synes alle tre spill var rigtig gode (minus slutningen), så det bliver dejligt at spille dem igen

  2. No Switch, no party. Muligheden for at jeg kommer igennem trilogien på andet end en hybrid-konsol er lig nul. Jeg ville ellers gerne. Jeg har kun spillet det første i sin tid, men det var da fremragende dengang.:)

  3. Fedt. Elskede 1’eren. Gameplayet i 2’eren og 3’eren var naturligvis bedre og dybere, men historien gik for meget i ring omkring det at samle et team.

    Håber på mere meningsfuld exploration i en mere åben galakse, men stadig med fokus på en stærk fortælling.