Under aftenens Night City Wire show løftede CD Projekt Red endelig sløret for hvad det vil kræve af din PC at spille deres kommende sci-fi RPG. Og de krav er faktisk noget lavere end man kunne have frygtet. Her kan du se spillets minimum hhv. recommended systemkrav:

Med GeForce RTX 3080 lige om hjørnet, er GTX 1060 – selv i 6GB-versionen – bestemt et overskueligt kort for mange gamere. Det er selvfølgelig langt fra nok til at trække spillet i højeste opløsning og grafiske kvalitet, men det er en stærk indikation af at CD Projekt Red er kommet rigtig langt med optimeringen af spillet.

Cyberpunk 2077 udkommer den 19. november på PC, PlayStation 4, Xbox One og til Stadia senere på året. Den 19. november er både Xbox Series X og PlayStation 5 på gaden og spillet vil køre på begge maskiner fra start. Der vil efterfølgende komme en gratis opdatering, som opgraderer spillet til at udnytte den næste generation af konsollers ekstra hestekræfter og nye features.

9 KOMMENTARER

 1. Jeg er nærmest chokeret over at se min nu 7-8 år gamle CPU rent faktisk er med i minimum systemkravene 😂 men godt at se at de fleste kommer til at kunne være med. Jeg antager at de viste specs både min og anbefalet er til 1080p.

 2. GTX 1060 – selv i 6GB-versionen – bestemt et overskueligt kort for mange gamere. Det er selvfølgelig langt fra nok til at trække spillet i højeste opløsning og grafiske kvalitet, men det er en stærk indikation af at CD Projekt Red er kommet rigtig langt med optimeringen af spillet.

  Ja lad os nu se hvor godt optimeret det er

 3. Dette er faktisk skidt

  ..nu har Jeg kun Squadron 42, fra efterhånden go’e gamle StarCitizen, tilbage. Altså hvis undskyldning for FULL: Bundbræt, CPU, RAM udskiftning…

 4. #6: er din PC ikke efterhånden så gammel at den er begyndt at stige i pris igen? Jeg tænker at den snart er klar til en tur i Fantastiske Fund på TV2 😀

 5. #7 JØSSES! ..så selveste “dødtkød” har smerter/ondt i HW-kransen?
  EDIT: TV2! YAY! Kan man stadig se det?
  Og hvorhenne
  med antenne

  ..min Bad – det er jo bare DR* generelt.

  *Best of the Best. Of the Best. Of the Best of the beast…SIR!

  Stor NY-HW ♥glæde♥ til alle herfra! (..jeg har bare ikke selvsamme glæde længere…sry’)