Tilbage i januar blev udgivelsen af Square Enix’ Final Fantasy VII Remake udskudt lidt over en måned, men i dag fik fans af det klassiske PlayStation-spil et lille plaster på såret. Square Enix har nemlig lige frigivet en demo af spillet, som kan hentes verden over på PlayStation Store.

Demoen består af spillets første kapitel. Med Square Enix’ egne ord:

Enjoy the first chapter of FINAL FANTASY VII REMAKE─the iconic Mako Reactor 1 bombing mission─with this demo version.

Final Fantasy VII Remake udkommer til PlayStation 4 den 10. april.

1 kommentar

  1. Så er demoen gennemspillet, og jeg havde godt nok forventet, at kampsystemet ville læne sig mere op af det originale. Men der er knald på, og jeg synes det fungerer forbløffende godt. Der er mange elementer, såsom Barrets ranged angreb som er godt fortolket til et moderne format, og så var de forskellige dele af den sidste bosskamp også virkelig godt skruet sammen. Det blev rent faktisk forklaret, at man skulle søge dækning, når halen var oppe – det forstår de hårdeste FFVII-fans hvad betyder

    Til gengæld er Barrets stemme da helt ulidelig at høre på. Hver gang han åbner munden, associerer jeg til Louis CK’s bit, hvor han laver sjove stemmer overfor sine døtre, heriblandt “The Friendly Man” som er en åbenlys stereotype på en afroamerikaner. Den bliver altså trættende (og tåkrummende) at høre på i et spil, som angiveligt tager på den tunge side af 50 timer at gennemføre.

    Samlet set var det dog en fed demo. Jeg glæder mig til den endelige udgivelse!