Diablo Immortal, Blizzards kommende mobilspil i Diablo-universet, blev annonceret under en nu legendarisk præsentation på BlizzCon i 2018 (“you guys all have phones, right?”). Det er ved at være et stykke tid siden, vi sidst hørte noget om spillet, men Diablo Immortal er stadig under udvikling.

I en opdatering på Blizzard News fortæller spillets lead designer Wyatt Cheng, at teamet nu arbejder hjemmefra og at der er god fremdrift. Det næste mål, de arbejder hen imod, er at starte en test af spillet internt i Blizzard.

Det vides endnu ikke hvornår Diablo Immortal udkommer, men når det gør, bliver det til Android og iOS enheder.

15 KOMMENTARER

 1. Yah det var da synd >:)

  Men når det så er sagt skal det nok blive en salgs success.
  Kommer dog ikke selv til at købe det, men glæder mig til D4 det de har vist indtil nu ser lovende ud og de kommunikere meget mere med deres player base nu end de har gjort nogen sidne før.

  Så tror på det og håber på det bedste

 2. Det skal nok blive en succes, så alle mobile haterne må kravle tilbage i hulen. Mobile gaming er et kæmpe marked hvorfor skulle Blizzard ignorere det

 3. #7 Helt 100.. Også det jeg skriver i #2 at det nok skal blive en salgs success, for med det yngre publikum og det kinesiske marked så skal det nok sælge stort

  Så vi gamle mænd bare sidde og se surt på da vi vil ha spil til PC som vi kender haha.

 4. #7 har du aktier i Blizzard eller er du Activisions næstkommanderende? Hvorfor i alverden skal vi heppe på deres økonomiafdeling frem for hvad vi faktisk ønsker at se.

  Gider da ikke have at Blizzard fokuserer på en platform der slet ikke er egnet til at spille på (nok en af grundene til at Nintendo Switch klarer sig godt, faktisk et produkt der er lavet til at spille på!). Blizzard skal da lave store meningsfulde spil, der var en tid hvor de var de bedste!

  Ikke lorte mobilspil, fy for satan da.

 5. Er folk ikke reelt kun sure over det pga. deres hoved under armen præsentation.
  Hvis de nu i stedet havde sagt “BTW, vi har også et diablo relateret mobilspil på vej.”, så havde folk vel ikke lige frem hadet ideen?

 6. Men hov

  arbejder de hjemmefra?

  men det er jo kinesiske NetEase, som udvikler det, for blizzard?

  og der er jo ingen corona i kina mere? :p

 7. Jeg ser frem til det indtil D4 kommer. Bruger tit min mobil til spil. Jeg afventer at prøve det inden jeg kan sige om det er et lortespil, modsat andre der har dømt spillet på forhånd.