Hvis du er ligesom mig, så når du mindst én gang i løbet af en måned, at håbe på at der er dukket ny info op omhandlende det næste The Elder Scrolls-spil. Der er i hvert fald intet officielt nyt under solen, siden lanceringsteaseren blev fremvist for to år siden under E3 i 2018.

Der er dog ingen grund til at holde vejret. Bethesdas senior vice president Pete Hines svarede nemlig på et tweet, der direkte spurgte hvornår vi kunne forvente nyheder på den front. Hans svar her var ikke til at tage fejl af:

Vi skal altså først have Bethesdas singleplayer-RPG Starfield på banen, før vi får at vide hvad The Elder Scrolls VI vil byde på.

Vi har lige så lidt information om Starfield, som desværre heller ikke har et udgivelsesvindue vi kan forholde os til. Vi sætter i hvert fald The Elder Scrolls VI på standby, og må nøjes med at klynge os til det faktum, at spillet rent faktisk eksisterer hos Bethesda – i hvert fald i en eller anden grad.

11 KOMMENTARER

 1. #1 – Ja, det er ret nedslående. Jeg håber virkelig Starfield bliver en succes, så det kan holde på interessen, indtil TES VI kan fremvises.

 2. Mærkeligt de allerede teasede den for et par år siden så.
  Mon de tjener for mange penge på TES online og ikke ønsker at kannibalisere den.
  Årets værste nyhed!!!

 3. De får da også brug for alt den tid som de får til rådighed. Enten for fixe deres elendige engine… eller endnu bedre at lave en helt ny.

 4. Ja der er PT flere spiller i ESO end nogensinde, og der kommer jevnlig nyt content. Så det ville være at stjæle spiller fra dem selv hvis TES 6 kom ud nu

 5. #8 – Sjovt nok det samme her, men jeg har brug for et skib med warp drive for at komme så langt væk fra Assasins Creed: King Fury som muligt

 6. Så længe de hænger fast i deres nuværende game engine så er jeg ikke fortrøstningsfuld hverken mht. Starfield eller TES6. De burde smide hele lortet ud og starte på en frisk. Grafikken de kan levere er forældet og det har altid endt med mange game engine bugs når de udgiver spil.

  Først og fremmest henter de forhåbentlig heller ikke nogen som helst elementer ind fra Fallit 76.