Blizzard har for kort tid siden offentliggjort den første Quarterly Update om udviklingen af Diablo 4. Den ret lange post handler dels om spillets brugergrænseflade (UI) og dels om kannibaler, som er en ny type monstre i Diablo 4.

På UI-siden bliver det bl.a. annonceret, at Diablo 4 også kommer til at understøtte controller på PC. Angela Del Priore, Blizzards Lead UI Designer på Diablo 4, skriver også om hvordan spillets UI nu bedre understøtter lokal to-spiller co-op. Og endelig er der en nyhed, som nogle Diablo-fans har set frem til: Ens primary skill behøver ikke længere sidde på venstreklik, sådan at man altså nu kan bevæge sig med venstreklik og angribe med en anden knap, hvis man foretrækker det.

Updaten introducerer også de ret ubehageligt udseende kannibaler, som huserer på Dry Steppes. De er hvad Blizzard nu refererer til som en familie af monstre i Diablo 4 (Fallen er et andet eksempel). Hver familie af monstre har sin egen kampstil, og kannibalerne er melee-krigere.

Vi får lidt lore om kannibalerne med også:

Corpses riddled with bite marks. Splintered bones scraped clean of marrow. Tongues sawed off and eyes gouged out of their skulls. These are the bloody fingerprints the Cannibals leave behind—if they leave behind anything at all. No one is certain where they come from, but some legends claim they are a former tribe of barbarians, banished from Arreat years ago. Whether their cannibalism led to their exile or developed out of desperation afterward is unknown. The outcasts brought their endless hunger to the Dry Steppes, and from there spread to the far corners of the world to prey on lonesome caravans and unsuspecting villages.

Og et kig på hvordan de ser ud:

Du kan læse den fulde update på Blizzard News.

10 KOMMENTARER

  1. Så vidt jeg har forstået er udendørsdelen den samme hver gang og kun dungeons er random genereret. Det var et af de store problemer med D3 for mig.

  2. Diablo 4 får det ikke serveret gratis – der er seriøs konkurrence på markedet og jeg tænker at nogen af de mere hardcore ARPG fans finder mere langtidsholdbar underholdning i Grim Dawn og PoE.

    Synes det der turn table i videoen var ret tamt. Nogle screenshots havde fungeret bedre.

  3. Er jeg den eneste der er nervøs over alt den tale om controllers og noget der lyder som split-screen.. jeg lugter en dårlig consol port.

  4. #6 + #7 En af de ting der gjorde D3 relativt simplificeret var jo, at det fra starten var meningen, at det skulle portes til konsol.. det blev desværre på bekostning af den måde bl.a. skillsystemet virker på m.m. Så jeg kan altså ikle lade være med, at være ret nervøs.. især med de fuck ups Blizzard har leveret på det seneste.

  5. #9 Jeg er bestemt ikke utilfreds, men blot skeptisk. Jeg tør ikke rigtigt have forventninger til noget Blizzard laver længere. Men det er jo Diablo..