Jeg kom desværre alt for sent i gang med souls like-genren, med 2015’s Bloodborne som mit første reelle forsøg på at overkomme den type udfordringer. Derfor blev jeg særligt begejstret, da et remake af Demon’s Souls i går aftes blev præsenteret som en PlayStation-eksklusiv titel til den kommende konsol fra Sony.

Det er Bluepoint Games der har stået for udviklingen af spillet, og de oplevede senest stor succes med deres remake af Shadow of the Colossus, som vi anmeldte i 2018. Denne modernisering blev anerkendt som den nye standard for hvordan et remake skal udføres, så jeg har stor tillid til, at den kommende version af Demon’s Souls gør sin oprindelige udgivelse ære.

Spillet bliver en launch titel til PlayStation 5, og bliver ganske eksklusiv for denne konsol.

6 KOMMENTARER

 1. Ifølge PlayStation bloggen er det en launch titel.

  Edit: “These newly revealed titles, along with the games we’ve shown previously, represent the best lineup we’ve ever seen in PlayStation history. Games like Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty Black Ops: Cold War, and Demon’s Souls will launch alongside the console.”

 2. Jeg er spændt på om de kan få soul vibet helt på plads. Flot er det, men hvis ikke bevægelserne er helt det samme så bliver de slagtet af fans.

  #1+#4 Nu har jeg ikke selv spillet Demon Souls da jeg var team xbox den gang. Men det vi ser er vidst tutorial området, så fjenderne bliver nok lidt svære senere hen

 3. #5 nej, det gamle spil krævede lidt mer for at nedlægge mobs.

  Men tror vi nu ikke bare at de har lavet det så for at kunne vise så mange forskellige områder på så kort tid som muligt?

  Som du selv siger #5, så er det fanme selvmål om de ikke fanger ånden af detførste spil og det vil jo resultere i slagtning av fans.