Nu er der godt nyt til alle jer, som mener, at rigtige RPG’er er isometriske og turbaserede. I går annoncerede Larian Studios nemlig Divinity: Fallen Heroes, det næste spil i den særdeles roste Divinity-serie.

Larian Studios kommer imidlertid ikke selv til at lave spillet. Det arbejde har de uddelegeret til de danske udviklere Logic Artists:

Logic Artists er godt bekendte med turbaserede, isometriske RPG’er. Genren har været udgangspunktet for deres Expeditions-serie, som blev solgt til THQ Nordic sidste år.

Traileren lægger op til et spil i stil med Divinity: Dragon Commander, hvor man som leder for en militær enhed både skal administrere sine tropper og udkæmpe slag. Engelske Rock Paper Shotgun har fået fingrene i et tidligt alpha build af spillet, og beskriver det som “ligesom XCOM, men for Divinity.”

Vi er ikke i tvivl om at Logic Artists har potentialet til at producere noget helt særligt, givet deres flotte CV og Larian Studios’ opbakning, og vi glæder os til at følge spillets udvikling.