Er der en type nyhed, som jeg efterhånden er træt af at skrive om, så er det dem der omhandler forsinkelser på spil. Det gør sig især gældende, når det omhandler det samme spil, hvilket det i dag desværre er tilfældet.

Sagen er desværre den, at Cyberpunk 2077 fra CD Projekt Red atter er blevet udskudt. Denne gang drejer det sig om en forsinkelse på 21 dage, hvilket giver spillet en ny udgivelsesdato den 10. december.

Udmeldingen kom fra spillets egens Twitter-konto:

Det forklares at selvom spillet er gået guld, så arbejdes der stadig på adskillige optimeringer, som gør at spillet kan retfærdiggøres på hele ni forskellige platforme. Jeg kan ikke lade være med at sukke lidt opgivende, når man tænker på at udgivelsen af de kommende konsoller ikke længere kan betragtes som en overraskelse.

Lad os dog håbe, at det bliver sidste gang Cyberpunk 2077 nævnes i denne sammenhæng.

13 KOMMENTARER

 1. Arghsguøv…!
  Det giver jo hele 3 ugers Corona MINDRE at bruge på spillet! Altså, når nu alting er så lukket og man skal begrænse sig socialt.
  Men i det mindste burde spillet stadig være klar til juleferien. Krydsede og håbefulde fingre herfra!

 2. Det er ikke i orden de bekræfter spillet kommer med 100% sikkerhed igår!, og så udskyder det dagen efter… hold kæft der mistede jeg godt nok meget for CDPR det er bare for useriøst og uproffesionelt, og det betyder jo man ikke kan stole en skid på noget de siger.

  Heldigvis har de fokuseret på at lip synce på 20 sprog men ikke lige fået testet det køre ordenligt på alle platforme.

 3. Tjae…de har jo som nævnt mange gange før, “slået et stort brød op” med dette spil. Så forbavser mig egentlig ikke, med endnu en lille forsinkelse!

  Mht. den nye dato, så er den vel ikke helt dårlig timet, hvis man gerne vil lande et “juleferie hit spil”? Der er vel egentlig ikke andre konkurrenter i samme liga(og genre) der bliver released op til juleferien?

 4. Folk må være virkelig hypede for at være så negative over at et PC spil bliver udskudt, man skulle næsten tro at de aldrig havde prøvet det før

  Der er selvfølgelig en marginal større chance for at coronaen får ram på en før man prøver spillet.

 5. DR’s klynkebande havde whinet max hvis spillet var udkommet med fejl. imo synes jeg de skal tage den tid de skal bruge og så må spillenørderne vente.