2020 er et spilår med nogle rigtig stærke titler linet op. Én af de allerstørste er CD Projekt Reds sci-fi RPG Cyberpunk 2077. Spillet skulle være udkommet den 17. september i år, men er desværre nu blevet udskudt for anden gang. Den nye releasedato hedder 19. november.

Udmeldingen kom på Twitter tidligere i dag:

Coronapandemien nævnes ikke direkte, men mon ikke den også har haft indflydelse? CD Projekt Red meldte tilbage i marts ud, at de selv med skiftet til hjemmearbejde stadig holdt fast i udgivelsesdatoen. Men den dato er altså alligevel blevet droppet i dag.

Som et plaster på såret kan vi til gengæld se frem til CD Projekt Reds Night City Wire online event den 25. juni, hvor de polske udviklere vil vise mere af spillet frem.

Cyberpunk 2077 udkommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Stadia.

6 KOMMENTARER

  1. Alt hvad der er godt, er værd at vente på. Cyberpunk 2077 er formentlig RIGTIG godt, og derfor også værd at vente ekstra to måneder på!!

  2. Jeg er helt med på konceptet “its ready when its done” og alt det der, og stor ros for det.

    Men helt ærligt i stedet for at rykke en dato 1700 gange så lad dog datoen være ukendt indtil man har en dato man kan regne med, synes det er lidt åndsvagt at sige det udkommer NU….nej…..NU…..nej….NU….nej…. NU…måske… nej…. NU.

    Så hiv dog den dato af produktet indtil man er klar til at levere det, det er udelukkende fordi man gerne vil have preorder penge i kassen, men det tør de nok ikke indrømme.

  3. Ej det er ærgeligt, men højst sandsynligt hele ventetiden værd. Forudbestilte det for lang tid siden, lige efter at jeg havde gennemført The Witcher 3, lidt sent i know.

  4. #2: Der er jo mange andre facetter i den slags end den reelle produktionsforsinkelse og os gameres holdning. Ofte handler det f.eks. også om at sætte en udgivelsesdato for at tilfredsstille aktionærer og investorer.

  5. Det kan jo også sagtens skyldes konsol releases, måske der er mere man skal optimere på end man havde regnet med. Det er jo pænt vigtigt både for CD red men nok også Microsoft og Sony at spillet er perfekt på deres platforme da det er en titel der virkelig kan hjælpe med salget af den nye konsol generation

  6. Jeg tror ikke det har noget at gøre med nxtgen, man ved jo aldrig men tænker hvis de reelt ønskede at optimere spillet til de nye konsoller så skulle de nok bruge lidt mere end 2 måneder ekstra når nu de har testet det hele og bygget det omkring current gen