Polske CD Projekt Red er kommet med to interessante udmeldinger om Cyberpunk 2077, deres kommende sci-fi RPG, og next-gen konsollerne Xbox Series X og PlayStation 5.

Den mindst overraskende af de to handler om, at Xbox One og PlayStation 4 versionerne af spillet kan køre på Xbox Series X hhv. PlayStation 5, så snart de nye konsoller kommer på markedet. Det havde de fleste gamere nok allerede antaget, men det er stadig rart at få det officielt bekræftet.

Den anden udmelding handler om, at CD Projekt Red i 2021 gratis vil opgradere PlayStation 4-versionen til bedre at udnytte PlayStation 5’s stærkere hardware. Dette får Xbox-ejerne allerede via Smart Delivery, men CD Projekt Red tilbyder nu altså noget sammenligneligt til PlayStation-folket også.

Sony har p.t. ingen udmeldte planer om at introducere et Smart Delivery-lignende koncept, men lader det i stedet være op til de enkelte udgivere, om det er det noget, de vil understøtte.

2 KOMMENTARER

  1. Damn det er fedt af CDPR at overføre det til ps5, forudbestilte det til ps4 for lang tid siden, så det er altid noget til den tid

  2. Skal blive interessant at se, om det så er PC versionen mht. detaljegrad der gives adgang til eller om CDPR virkeligt lægger sig i selen og specialudvikler til de nye konsoller med fuld udnyttelse af SSD, ray tracing og selective shading (eller hvad der nu hedder).