Nogle store udgivere har – til trods for aflysningen af sommerens store gamingevents – valgt at afholde deres egne digitale præsentationer af kommende titler. Det hører dog til sjældenhederne, at der bliver lavet en hel præsentation blot for et enkelt spil. Det er alligevel hvad CD Projekt RED har i støbeskeen, når de den 11. juni 2020 blænder op for en online-præsentation af Cyberpunk 2077 i en udsendelse, der blot hedder “Night City Wire”:

Det er ikke til at sige, hvad præsentationen egentlig vil indeholde, men mon ikke en hæderlig mængde gameplay er på menuen. Det er dog kun spekulation fra min side, især med tanke på udtalelsen fra spillets community lead: “Stuff will be shown”.

Vi skal selvfølgelig nok være på pletten.

Cyberpunk 2077 udkommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia den 17. september 2020.

8 KOMMENTARER

  1. Glæder mig til det. Desværre kan min gamle spand ikke trække det, så det bliver på PS4 pro. Desværre er jeg ikke så god til shooter på konsol, nogle spil i kan anbefale som vil være god øvelse til cyberpunk. Tænkte på Fallout måske ?

  2. #1: Far Cry 4/5 og DOOM på konsol går du bestemt ikke galt i byen med. I forhold til genren kommer du dog nok tættest på med Fallout 4 eller The Outer Worlds.

  3. #3: Pudsigt – Jeg har normalt intet problem med at spille shooters på konsol, men lige præcis Metro-spillene har jeg simpelthen haft så svært ved at kontrollere, og det er virkelig en skam, for universet fanger mig som bare pokker … Der er bare et eller andet “off” ved styringen i de spil, og jeg kan simpelthen ikke sætte en finger på hvad det er.

  4. Ville ønske spillet blev udsat til next gen grafikkort kommer ud. Så havde man det ultimative grund til opgradering. Jeg ved ikke om jeg kan vente på nye kort nemlig, men heller ikke om jeg kan holde ud at spille det uden fuld blæs på grafikken. Argh, konflikt.

  5. #6 2080TI er stadig et vildt kort og det er bestemt ikke en dårlig investering at købe et nu, der kommer dælme til at gå lang tid før der kommer noget den ikke kan rykke rundt.