På Game Developers Conference tidligere i år annoncerede Paradox Interactive, at der er en efterfølger på vej til fanfavoritten Vampire: The Masquerade – Bloodlines. Her fem måneder senere har vi nu fået en lille halv times gameplay at se. Det skete på Gamescom-messen i Køln, som finder sted i disse dage. Du kan se videoen herover.

Efter planen udkommer spillet i 2020, så hvis der mangler noget polering, skyldes det at det ikke er et færdigt produkt, vi kigger på. Videoen giver dog stadig en fornemmelse for spillets stemning og et kig på nogle af spillets mekanikker.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 udkommer til PC, Xbox One og Playstation 4.

2 KOMMENTARER

  1. Der er desværre ikke helt så meget nyt, i den video, i forhold til det første de viste, men denne gang blev det ikke spillet af en tåbe der aldrig har haft en controller i hånden.
    Der bliver dog vist en masse småting denne gang, og et bedre syn på combat. Håber det bliver lidt mere fast paced, når man får det mellem hænderne på PC :S Ser en lille smule sløvt ud, men som PBT nævner så er det jo ikke et færdigt produkt.
    Kan afsløre at min hype ikke blev mindre, af at se den korte demo, og især fordi den blev spillet ordenligt denne gang
    Tråden med første video: https://www.dailyrush.dk/debat/emne/vampire-the-masquerade-bloodlines-2-annonceret/page/2/

  2. Skimmede den lige igennem…..og er jo nærmest 100% identisk med den forrige gameplay video. Hvilket ikke er så underligt da det er samme “mission” der spilles!

    Er lidt spændt på spillet….universet er fascinerede, men imo(som med alle andre spil) står og falder spillet på om de formår at eksekvere et godt gameplay hele vejen igennem. Jeg så nogle gameplay godbidder for et stykke tid tilbage siden, som viste nogle interessante miljøer og spændende/lettere imponerende- brug af animationer ingame. Så hvis de kan holde niveauet tilpas højt, er jeg ihvertfald fristet!