Her til aften sendte belgiske Larian Studios deres Panel From Hell live stream med Geoff Keighley som vært og Chris Perkins fra Wizards of the Coast og Swen Vincke og Adam Smith fra Larian som gæster.

Emnet var selvfølgelig Larians kommende RPG Baldur’s Gate 3. Swen Vincke, Larians grundlægger, gav en opdatering på spillets udvikling. Studiet arbejder lige nu på 50-60% kapacitet pga. coronasituationen, men det meste content er på plads. Vi fik også en interaktiv demo undervejs, hvor seerne kunne stemme på hvad der skulle ske i spillet.

Du kan se en optagelse af hele streamen herunder. Vær dog opmærksom på, at der er milde spoilere omkring spillets indhold, så hvis du vil gå ind til Baldur’s Gate 3 helt uden viden, så spring optagelsen over.

Inden streamen havde Larian annonceret, at det i løbet af Panel From Hell ville blive afsløret, hvornår spillet går i Early Access. Og det skete også – sådan da. Datoen hedder nu 30. september, men det var samtidig tydeligt at Swen Vincke holdt en dør på klem for yderligere forsinkelser. Han fremhævede særligt optimering af spillet som en x-faktor, der kunne påvirke datoen.

Han talte også forfriskende ærligt om hvem Early Access henvender sig til. Hvis man ønsker et poleret spil, skal man ikke deltage i Early Access. Hvis man derimod gerne vil være en del af processen og give feedback til Larian undervejs, er Early Access en god mulighed.

Baldur’s Gate udkommer til PC og Google Stadia.

2 KOMMENTARER

  1. #1 Jeg springer over, men kan sagtens se det fede i at deltage. Lige det spil her vil jeg bare gerne have den fulde, polerede oplevelse. Og for mig vil det ikke være det samme at spille det forfra, når 1.0 udkommer.