Ubisoft har for vane at marinere fans af Assassin’s Creed-serien i ny information, efterhånden som endnu et spil nærmer sig en udgivelse, og Valhalla er bestemt ingen undtagelse. Post Launch Producer, Jose Araiza, fortæller om alt dette i en ny trailer, som du kan se herover.

Til foråret lander den første udvidelse, Wrath of the Druids, som bringer Eivor og slænget af vikinger til Irland. Til sommer følger den anden udvidelse trop, og med titlen The Siege of Paris, hersker der næppe tvivl om, hvor begivenhederne vil udfolde sig. På lanceringsdagen vil der også være adgang til den eksklusive The Legend of Beowulf-quest.

Ovenstående vil kun være tilgængeligt for dem der køber et Season Pass, som også er inkluderet i henholdsvis Gold, Ultimate og Collector’s-versionerne af grundspillet.

Der lader til at være rigeligt med mystik i Assassin’s Creed Valhallas første udvidelse: Wrath of the Druids.

For dem som ikke ønsker at punge ud, vil der være jævnlige opdateringer i løbet af spillets første leveår. Til december tages der hul på første sæson, som blandt andet vil byde på nye områder til sin settlement, en Yule Festival, en ny gameplay mode der kaldes River Raids, og mere til. Sæson to vil finde sted i marts, og herefter vil nye sæsoner følge trop hver tredje måned.

2 KOMMENTARER

  1. Har allerede købt season pass så havde også forventet de leverede det ser lovene ud.

    Synes faktisk også deres tidligere spils season pass content har været alle pengene værd, kan snart heller ikke vente mere nu må det gerne snart blive udgivelsesdag.

  2. “Gold, Ultimate og Collector’s-versionerne” og et Season Pass annonceret inden spillet udkommer.

    Så forstår man jo godt, at spil bare et nødt til at koste $70 i next-gen. Spil har jo kostet det samme i 20 år snart – der er simpelthen ingen ekstra indtjening, ud over salgsprisen.
    De stakkels AAA-udgivere.