onsdag, april 25, 2018

Monster Hunter: World Deviljho 2.0 patch’en er ankommet

Capcom bidrog i torsdags med den lovede Deviljho patch (2.0) til Monster Hunter World. Udover det skrub-umulige nye Monster er der nye våben, armors og justeringer i patchen.

Pillars of Eternity II: Deadfire “features” trailer fra Obsidian

Pillars of Eternity II: Deadfire ankommer lettere forsinket den 8. maj. Obsidian Entertainment disker dog i dag op med en "features" trailer, hvor du kan se mere af hvad...

Fallout 3 mod til Fallout 4 droppet af frygt for sagsanlæg

Det kommer måske ikke som den store overraskelse, men nu er det planlagte Fallout 3 mod til Fallout 4 officielt blev opgivet af frygt for (ganske forventelige) sagsanlæg.

Monster Hunter: World får den første store opdatering i næste uge

Monster Hunter: World får sin første store opdatering i næste uge. Den 22. marts kan du bl.a. se frem til Deviljho og en række forbedringer og tilføjelser.

Pillars of Eternity II: Deadfire forsinket og ankommer 8. maj

Pillars of Eternity II: Deadfire skulle være ankommet om tre uger, men Obsidian skal lige bruge lidt mere tid. Den nye udgivelsesdato er den 8. maj.

Warhammer: Vermintide 2 runder 500.000 solgte spil på fire dage

De svenske indie-udviklere, Fatshark, nyder ganske stor succes med Warhammer: Vermintide 2. Spillet har netop rundet et salg på 500.000.

Bonus-episode klar til Life is Strange: Before the Storm

I anledning af udgivelsen af "boks-udgaven" Life is Strange: Before the Storm her på fredag, har DONTNOD Entertainment leveret en bonus-episode med den rammende titel: Farewell.

Monster Hunter: World er Capcoms bedst sælgende spil nogensinde

Monster Hunter: World har rundet et salg på 7.5 mio. og er derved Capcoms bedst sælgende spil nogensinde. Førte monster-tilføjelse ventes inden længe.

Blizzard afviser at natlampe varsler Diablo på Switch

Mange tolkede sidste uges Blizzard tweet med en natlampe og en stikkontakt, som et tegn på at Diablo 3 var på vej til Switch. Blizzard afviser at det er...

Diablo 3 synes på vej til Nintendo Switch

Blizzard har indtil videre ikke givet Nintendo Switch synderlig meget opmærksomhed. Et lille tweet synes dog at varsle Diablo 3 på Nintendo Switch.Blizzard har tidligere sagt, at de ikke...

POPULÆRE