torsdag, januar 19, 2017

Mass Effect: Andromeda vil understøtte HDR på PC, PS4 og Xbox One

Mass Effect: Andromeda vil understøtte HDR på PC, PS4 og Xbox One. Dertil controllers på PC. De endelige systemkrav til PC luftes dog først i næste måned.

Electronic Arts giver dig Mass Effect 2 på husets regning

Du kan nu hente Mass Effect 2 ganske gratis på "husets regning". Det kræver kun at du er medlem af / abonnent på Electronic Arts Origin-service.
video

Ny Mass Effect: Adromeda trailer fremviser heftig action

Mass Effect: Adromeda har fået en ny trailer med masser af action. NVIDIA fremviste spillet som del af deres præsentation på CES-messen i Las Vegas.

Mass Effect: Andromeda ankommer den 23. marts

Mass Effect: Andromeda er klar den 21. marts. Electronic Arts og BioWare havde lovet nyt i dag og nu ligger udgivelsesdatoen fast. Ny trailer ventes i nat.

Diablo 3 2.4.3 patch med 16 originale Diablo-baner er nu ude i Europa

Blizzard fejrer Diablos 20 års fødselsdag med den ventede 2.4.3 patch i dag. Spring ind i The Darkening of Tristram og genoplev det første Diablo-spil.

Mass Effect Andromeda kommer ikke til Nintendo Switch

Mass Effect Andromeda kommer ikke til Nintendo Switch. Electronic Arts og BioWare bekræfter at de lige vil se konsollen an først. Ny trailer i morgen.

Ariana Grande vil gæsteoptræde i Final Fantasy: Brave Exvius

Er du til Final Fantasy, pop og mobilspil, kan du se frem til at Ariana Grande indtager Final Fantasy: Brave Exvius med læderdragt og kaninører.

Nye rygter fortæller at Zelda når frem i marts måned

Nitendo har endnu ikke ville sige, hvornår Zelda: Breath of the Wild udkommer. Det kunne dog tyde på at det alligevel når frem til Switch-udgivelsen i marts måned.

Final Fantasy XV anmeldelse (PS4)

Det skulle tage godt 10 år og et navneskifte at få udgivet Final Fantasy XV, men nu kan RPG-entusiasterne endelig kaste sig over det. Har det været ventetiden værd? Læs vores anmeldelse.

Final Fantasy XV får en større juleopdatering i næste uge

Har du sving i Final Fantasy XV (15), kan du i næste uge (22. december) se frem til en større juleopdatering, som gier dig mere gratis og endnu mere hvis du betaler lidt ekstra.
- Annonce -

SENESTE