tirsdag, august 21, 2018

Monster Hunter: World flækker Steam-rekorder og høster smukke reviews

Hvis du for et par år siden havde fortalt mig, at et Monster Hunter-spil ville lande til store roser på PC'en, sætte adskillige Steam-rekorder og få en Metacritic score...

We Happy Few udkommer i dag – anmelderne har delte meninger

Gearbox Software og Compulsion Games' narkotika-drevne dystopia We Happy Few udkommer idag, og anmelderne er så småt begyndt at dukke op. Og der er delte meninger.We Happy Few dukkede...

Blizzard har flere Diablo-projekter i pipelinen og viser måske lidt frem i år

Diablo-fans har måske flere gode ting i vente. For Blizzard’s associate community manager Brandy Camel fortæller via twitter, at Blizzard er i fuld sving med flere forskellige Diablo-projekter.Hun afslører dem...

Fallout 76 bliver ikke udgivet via Steam

Er du typen, der helst ser alle dine spil samlet på et sted? Og er du glødende Fallout-fan? Så bliver både beta-testen og lanceringen af Fallout 76 måske lidt...

Monster Hunter World PC-gameplay fremvist for første gang

Capcom har nu vist gameplay af PC-versionen af Monster Hunter: World. Flere synes bekymrede for PC-udgavens tilsyneladende ganske voldsomme hardware-krav.

Middle-Earth: Shadow of War fjerner loot boxes og mikrobetalinger

Warner Bros. og Monolith Productions har nu leveret på det løfte de gav tilbage i april måned og har fjernet loot boxes og mikrobetalinger fra Middle-Earth: Shadow of War.

Pillars of Eternity II Beast of Winter udvidelse ankommer den 2. august

Obsidian Entertainment har nu sat dato på første store udvidelse til Pillars of Eternity II. den vinterkolde Beast of Winter udvidelse ankommer sammen med den store 2.0 patch den 2. august.

Code Vein forsinket og udgives først i løbet af 2019

Bandai Namcos Code Vein når alligevel ikke frem den 28. september. Spillet er blevet forsinket og ankommer nu i det nye år til PC, PS4 og Xbox One.

PC-versionen af Monster Hunter World udgives den 9. august via Steam

Det er præcis en måned til at du kan kaste dig over Monster Hunter World på PC. Capcom udgives PC-versionen af spillet via Steam den 9. august.

Capcom afslører Monster Hunter World PC udgivelsesdato kl. 18.00

Der er rigtig mange som spændt venter på PC-versionen af Monster Hunter World. Udgivelsesdato, distributionsplatform og hardware-krav afsløres kl. 18.00 i dag.

POPULÆRE