søndag, juni 17, 2018

Cyberpunk 2077 E3 traileren indeholder en besked fra CD Projekt RED

Cyberpunk 2077 vil ikke have mikro-betalinger men derimod gratis DLC og udvidelser. CD Projekt RED havde maskeret en besked til gamerne i Cyberpunk 2077 E3 2018 traileren fra i går.

Fallout 76 bliver et online spil og udkommer d. 14. november 2018

Det som flest mennesker havde set frem til ved Bethesdas E3-shov, var uden tvivl præsentationen af Fallout 76, og det var da også denne titel, der havde absolut mest kød på.

Starfield er Bethesdas næste single player RPG

Det lå lidt i kortene, at Bethesda ville annoncere deres kommende single player-spil, Starfield, under deres E3-show, og det gjorde de bestemt også. Gør klar til et sci fi-eventyr.

The Elder Scrolls 6 officielt annonceret med kort trailer

Det er nu helt officielt at The Elder Scrolls VI er under udvikling. Todd Howard lukkede Bethesdas E3-præsentation med en kort trailer, som bekræftede at The Elder Scrolls VI findes.

Fallout 76 E3 2018 gameplay trailer fra Bethesda & Microsoft

Fallout 76 blev annonceret for en uge siden, men nu kan du se den første reelle gameplay trailer. Microsoft og Bethesda luftede Fallout 76 på deres Xbox E3 2018 Showcase.

From Software viste Sekiro: Shadows Die Twice ved E3

Microsoft fik æren af at præsentere seneste spil fra Dark Souls-udvikleren From Software, Sekiro: Shadows Die Twice. Spillet ligner på alle måder, at det tager heftig inspiration fra sine spirituelle forgængere.

Cyberpunk 2077 E3 2018 trailer fra CD Projekt RED

Så kom den endelig. Som en "lille sidste ting" på en hæsblæsende Xbox E3 Showcase, fik vi endelig lov at E3 2018 traileren for CD Project REDs Cyberpunk 2077. Se traileren her og nu!

Jobannonce bekræfter at Blizzard arbejder på et nyt Diablo spil

En jobannonce på Blizzards website bekræfter nu endegyldigt, at der er et nyt Diablo spil på vej fra den amerikanske spiludvikler. Er du den "Dungeon Artist" som Blizzard leder efter?

CD Projekt RED varemærkeregistrerer Cyberpunk 2077 i Europa

Der er næppe tvivl om at CD Projekt RED endelig langt om længe vil fremvise Cyberpunk 2077 på E3 2018. De har nu varemærkeregistreret spillets titel i Europa.

Kingdom Come: Deliverance Absolution DLC trailer fra Warhorse Studios

Tjekkiske Warhorse Studios har i dag leveret en appetitvækker i trailerform for den første udvidelse til Kingdom Come: Deliverance - Absolution. En ny 1.50 patch er også sluppet løs i dag.

POPULÆRE