fredag, oktober 19, 2018

Vores første indtryk af Assassin’s Creed Odyssey

Sidste års Assassin’s Creed Origins var noget af en evolution for serien. Der var ikke længere tale om et traditionelt action-spil, men nærmere hvad der må betegnes som en helhjertet RPG-titel, med et moderne kampsystem, end gigantisk åben verden og en langt mere tilgængelig styring af hovedpersonen Bayek, end de tidligere udgivelser har budt på. Odyssey fortsætter denne stil, og tager nogle relevante skridt i retning af RPG-oplevelsen.

Destiny 2: Forsaken anmeldelse (PS4 Pro)

Vind eller forsvindDa Destiny 2 landede i vores maskiner i efteråret 2017, tøvede vi ikke med at kaste en masse roser efter et spil, der både ville og kunne...

Divinity: Original Sin II anmeldelse (PS4)

Der er både noget tiltrækkende og afskrækkende ved Divinity: Original Sin II, som for nyligt er udkommet til PlayStation 4 og Xbox One. Det er et af de dybeste...

Dontnod Entertainment nu klar med Life is Strange 2 lanceringstrailer

Den første episode af Dontnod Entertainments Life is Strange 2 er her snart, og nu kan du se den stemningsfulde lanceringstrailer. 

The Witcher kommer som tegneseriehæfte fra Dark Horse og CDPR

Selvom Geralt er gået på pension i det sydfranske-agtige Toussaint, er CD Projekt RED og Dark Horse Comics snart klar med tegneserien The Witcher: Of Flesh and Flame.

Skørt mashup af Trainspotting og Assassin’s Creed i ny Odyssey trailer

Ubisoft her leveret en ny live action trailer med et stort fokus på valg. Du akn vælge at spise larver, bide din modstander eller at spise ged.

Djævelen indtager Switch den 2. november med Diablo III: Eternal Collection

Nintendo har endelig annonceret, at vi den 2. november kan lege med djævelen og alt hans yngel, når Diablo III: Eternal Collection indtager din Switch.

Cyberpunk 2077 får muligvis Photo Mode fortæller CD Projekt RED

I en kort besked på Twitter, fortæller CD Projekt RED, at de har planlagt at have en Photo Mode med i Cyberpunk 2077, hvilket er endnu en god nyhed om det kommende storspil.

No Man’s Sky har nu fået ugentlige events med unikke belønninger

Den store No Man's Sky NEXT-opdatering lovede os ugentlige community events med specifikke belønninger. De er nu ankommet.

Alt hvad vi ved om Cyberpunk 2077

I denne artikel har vi forsøgt at indfange alle de ting som Cyberpunk 2077, som har undsluppet de stramt forseglede læber hos CD Projekt RED.

POPULÆRE