onsdag, januar 18, 2017

Fanatec chef bekræfter eksistensen af Forza Motorsport 7

Fanatec har i årevis produceret high-end rat og pedaler til bilspil. Deres chef Thomas Jackermeier har nu bekræftet at Forza Motorsport 7 er på vej.

Electronic Arts’ eksklusivaftale med Porsche slutter efter 16 år

Har du været glad for Porsche biler, har du i 16 år udelukkende kunne opleve dem i Electronic Arts' (EA) spil. Porsche dropper nu eksklusiv-aftalen med EA.

Årets Formel 1 sæson gengivet i herlig 8-bit version

Årets Formel 1 verdensmesterskab var udelukkende et opgør mellem Lewis Hamilton og Nico Rosberg i de altdominerende Mercedes-racere. Se et resumé af sæsonen i herlig 8-bit udgave.
video

WipEout: Omega Collection annonceret til PlayStation 4

WipEout HD, WipEout HD Fury og WipEout 2048 i en samlet remastered antologi udgives den 31. juli 2017. optimeret til PS4 og PS4 Pro. Se trailer og billeder her.

Forza Horizon 3 Blizzard Mountain DLC ankommer den 13. december

Skulle du have lyst til en tur i vintersneen med Forza Horizon 3, kan du den 13. december forsøge dig med Blizzard Mountain DLC'en.

SEGA introducerer Daytona 3 Championship USA

Har du tilbragt din ungdom i arkade-hallerne, vil nok huske Daytona. SEGA er snart klar med en ny version i form af Daytona 3 Championship USA.

EA varemærkeregistrerer Need for Speed Arena i Europa

Electronic Arts' (EA) Need for Speed-serie, har det seneste år taget en pause. Nu tyder en europæisk varemærke-registrering på serien ikke er helt død.

Fem mio. spillere har forsøgt sig med Forza Horizon 3

Microsoft kunne i går erklære Forza Horizon 3 for årets største bilspil. Fem mio. spillere i forsøgte sig i september måned. Ny udvidelse i sneen snart.

Project CARS – Pagani Edition kan nu hentes gratis fra Steam

Skulle du endnu ikke have forsøgt dig med Slightly Mad Studios' Project CARS, kan du nu hente en gratis særudgave udgivet i samarbejde med Pagani.

Ny Forza Horizon 3 patch forsøger at rette PC-problemerne

Forza Horizon 3 er et fænomenalt bilspil, men ikke helt så godt på PC endnu. Ny patch forsøger at rette op på problemerne for Windows 10-gamerne.
- Annonce -

SENESTE