mandag, august 20, 2018

Forza Horizon 4 fremviser 50 minutters gameplay i sommervejret

Vil du se mere af Forza Horizon 4 inden ankomsten, vil Playground Games byde på 4 omfattende livestreams. Den første blev sendt i den forgange uge og satte fokus på sommerårstiden.

The Crew 2 anmeldelse (Xbox One X)

The Crew 2 byder på biler, både, motorcykler og flyvemaskiner. Men får vi en videreudvikling af den middelmådige etter, eller endnu en halvfesen Forza Horizon wannabe? Læs vores anmeldelse.

Ubisoft og Red Bull lader dig udleve dine The Crew 2 stunts i virkeligheden

Skulle du søge yderligere motivation til at springe på The Crew 2 betatesten, som starter i morgen, har Ubisoft annonceret et samarbejde med Red Bull, hvor du kan få mulighed for at udleve dine vilde stunts i spillet - i virkeligheden.

Ubisofts The Crew 2 får en åben betatest den 21 – 25. juni

Ubisoft & Ivory Tower er klar med The Crew den 29. juni. De vil dog lige før udgivelsen byde på en åben betatest på PC, PS4 og Xbox One fra den 21 - 25. juni. Du kan således prøve det gratis.

Forza Horizon 4 annonceret med dynamiske årstider og 60 FPS mode

Forza Horizon 4 er blevet formelt annonceret på E3 2018. Playground Games tilføjer dynamiske årstider og 60 FPS mode på konsollerne. Se den lækre E3 trailer lige her.

Ubisoft afslører Year 1-planerne for The Crew 2

Ubisoft vil meget gerne have racing-fans til at dedikere sig til The Crew 2. Med en netop udgivet trailer, fortæller spillets Live Content Manager, Sofiane Brahimi, om de tiltag spillerne kan forvente i spillets første leveår.

GTA: San Andreas bliver bagudkompatibelt på Xbox One

Så er der gode nyheder, til dem der stadig har et gammelt eksemplar af Grand Theft Auto: San Andreas liggende. Fra torsdag d. 7. juni bliver spillet nemlig bagudkompatibelt...

Xbox Live Gold-medlemmer får AC Chronicles: Russia og Smite

Betaler du for et Xbox Live Gold-abonnement, så kan du i juni måned tilføje Assassin's Creed Chronicles: Russia og Smite til dit bibliotek. Dertil kan man også se frem til Sonic All-Stars Racing: Transformed og LEGO Indiana Jones 2.

XCOM 2 og Trials Fusion er junis “gratis” PS Plus-spil

PS Plus-abonnenter kan i juni måned se frem til strategisk alien-udryddelse og halsbrækkende motorcykelstyrt. XCOM 2 og Trials Fusion er de to spil, som kan downloades uden merbetaling, hvis man er medlem af PS Plus.

Ubisoft lufter PC-systemkravene til The Crew 2

Har du kig på PC-versionen af Ubisoft & Ivory Towers The Crew 2, kommer Ubisoft dig til hjælp i dag. Du kan her se både minimumskrav og de anbefalede systemkrav til din PC.

POPULÆRE