mandag, februar 20, 2017

Lækket Project CARS 2 trailer varsler flere visuelle lækkerier

Project CARS 2 er endnu ikke blevet vist frem officielt, men nu bidrager en tilsyneladende lækket trailer med en masse visuelle lækkerier. Sne, regn og flere larmende biler er på vej.

Nyt Need for Speed-spil på vej fra Electronic Arts

I forbindelse med rapportering af finansielle nøgletal, har Electronic Arts chef Andrew Wilson bekræftet, at der er et nyt Need for Speed-spil på vej.

Codemasters udgiver DiRT 4 i juni til PC, PS4 & Xbox One

DiRT 4 vil i juni måned både på DiRT 4. Den britiske spilproducent har i dag varslet ankomsten af det fjerde DiRT-spil til PC, PS4 og Xbox One.

Micro Machines vender tilbage i Micro Machines World Series

Micro Machines vender tilbage til PC og de store konsoller efter over ti års fravær. Codemasters har i dag annonceret Micro Machines World Series til PC, PS4 og Xbox One i april måned.

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch trailer

Mario Kart 8 Deluxe ankommer til Nintendo Switch den 28. april. Du kan se frem til mere ræs med Mario og hans venner. Se traileren lige her.

DiRT Rally tilføjer PlayStation VR understøttelse med DLC

Codemasters er inden længe klar med en PlayStation VR-udvidelse til DiRT Rally. Den tilføjer også en ny co-driver mode, men vil koste dig yderligere €12.99.

Project CARS 2 ankommer formodentlig i efteråret

Ser du frem til mere bilræs, kan du formodentlig se frem til Project Cars 2 i september måned. Slightly Mad Studios' Ian Bell har bidraget med en tentativ udgivelsesdato.

Forza Horizon 3 debug-udgave frigivet ved en fejl

Playground Games kom ved en fejl til at frigive en debug-udgave af den seneste Forza Horizon 3 patch. Save games kan blive ødelagt. 17 Porsche biler på vej.

Fanatec chef bekræfter eksistensen af Forza Motorsport 7

Fanatec har i årevis produceret high-end rat og pedaler til bilspil. Deres chef Thomas Jackermeier har nu bekræftet at Forza Motorsport 7 er på vej.

Electronic Arts’ eksklusivaftale med Porsche slutter efter 16 år

Har du været glad for Porsche biler, har du i 16 år udelukkende kunne opleve dem i Electronic Arts' (EA) spil. Porsche dropper nu eksklusiv-aftalen med EA.

POPULÆRE