onsdag, april 26, 2017

Rocket League udvikler smider $1 mio. i eSports turneringer

Psyonix, som står bag Rocket League har kæmpe ambitioner for spillets udvikling i 2017. De vil nu smide $1 mio. i præmiepuljen til en række eSports events inkl. deres...

Project CARS 2 anonnceret og ankommer i efteråret

Slightly Mad Studios og Bandai Namco har netop helt formelt annonceret Project CARS 2. Spillet ankommer med over 170 biler og 60 baner inden udgangen af året og formodentlig...

Lækket Project CARS 2 trailer varsler flere visuelle lækkerier

Project CARS 2 er endnu ikke blevet vist frem officielt, men nu bidrager en tilsyneladende lækket trailer med en masse visuelle lækkerier. Sne, regn og flere larmende biler er på vej.

Nyt Need for Speed-spil på vej fra Electronic Arts

I forbindelse med rapportering af finansielle nøgletal, har Electronic Arts chef Andrew Wilson bekræftet, at der er et nyt Need for Speed-spil på vej.

Codemasters udgiver DiRT 4 i juni til PC, PS4 & Xbox One

DiRT 4 vil i juni måned både på DiRT 4. Den britiske spilproducent har i dag varslet ankomsten af det fjerde DiRT-spil til PC, PS4 og Xbox One.

Micro Machines vender tilbage i Micro Machines World Series

Micro Machines vender tilbage til PC og de store konsoller efter over ti års fravær. Codemasters har i dag annonceret Micro Machines World Series til PC, PS4 og Xbox One i april måned.

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch trailer

Mario Kart 8 Deluxe ankommer til Nintendo Switch den 28. april. Du kan se frem til mere ræs med Mario og hans venner. Se traileren lige her.

DiRT Rally tilføjer PlayStation VR understøttelse med DLC

Codemasters er inden længe klar med en PlayStation VR-udvidelse til DiRT Rally. Den tilføjer også en ny co-driver mode, men vil koste dig yderligere €12.99.

Project CARS 2 ankommer formodentlig i efteråret

Ser du frem til mere bilræs, kan du formodentlig se frem til Project Cars 2 i september måned. Slightly Mad Studios' Ian Bell har bidraget med en tentativ udgivelsesdato.

Forza Horizon 3 debug-udgave frigivet ved en fejl

Playground Games kom ved en fejl til at frigive en debug-udgave af den seneste Forza Horizon 3 patch. Save games kan blive ødelagt. 17 Porsche biler på vej.

POPULÆRE