søndag, oktober 21, 2018

Nintendo og Microsoft udstiller Sonys cross-platform-play modvilje

Det er ikke hver dag man ser Nintendo gøre reklame for Microsoft og Xbox, men det er lige præcis hvad de gør i en ny Minecraft Switch trailer under sloganet "Better Together".

Danske LIMBO & INSIDE udgives på Nintendo Switch i næste uge

Den 28. juni kan du også spille to af de bedste danske spil i nyere tid på din Switch. Danske Playdead har via Twitter bekræftet, at både LIMBO og INSIDE udgives til Nintendo Switch i næste uge.

Ubisoft gav en smagsprøve på det meget anderledes Transference

Transference blev introduceret sidste år på E3, men Ubisoft bidrog her til aften med et smugkig på spillet, som varsler en noget anderledes og interessant oplevelse. Se traileren her.

Coldwoods Unravel Two annonceret og udkommet i dag

En ting er en spilannoncering, af en efterfølger som få havde ventet. Det hører dog til de absolutte sjældenheder, at spillet udgives samme dag som det annonceres. Det har dog været tilfældet med Unravel Two i dag.

Tetris Effect annonceret til PlayStation 4 før E3

I den første af en serie af fem livestreams før E3, har Sony netop præsenteret Tetsuya Mizuguchis Tetsuya Mizuguchi. Han har tidligere stået bag både Rez Infinite og Lumines.

The Wolf Among Us 2 forsinket og ankommer først i 2019

The Wolf Among Us 2 bliver forsinket og ankommer nu først i 2019. Telltale Games bidrog her i weekenden med nyheden og den efterhånden ganske forventede årsag til forsinkelsen.

EA’s Peggle kan downloades gratis på “husets regning”

Skulle du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peggle, giver EA dig det nu gratis som en del af deres Origin på "husets regning" tilbud.

SEGAs Sonic Mania Plus ankommer den 17. juli

SEGA kan nu fortælle, at den "definitive version" af sidste års glimrende Sonic Mania, Sonic Mania Plus indfinder sig på PC, PS4, Xbox One og Switch den 17. juli.

Monster Hunt er Hearthstones næste singleplayer mode

Blizzard har løftet sløret for den næste Hearthstone-udvidelse, og der er her tale om et nyt singleplayer-eventyr kaldet Monster Hunt.

Super Bomberman R finder vej til Xbox One i juni måned

Super Bomberman R har indtil videre været en eksklusiv fornøjelse på Nintendo Switch. Konami bringer spillet til Xbox One i begyndelsen af juni måned.

POPULÆRE