onsdag, april 26, 2017

Indie-spillet Hollow Knight får en atmosfærisk udgivelsestrailer

Er du til indie-spil, som oser af atmosfære og god stemning, bør du se nærmere på australske Team Cherrys Hollow Knight. Der er tale om et håndtegnet 2D puzzle-adventure...

Puyo Puyo Tetris er ude til PS4 & Switch den 28. april

Deep Silver & SEGA kan i dag fortælle at deres Puyo Puyo Tetris vil være klar til både PlayStation 4 og Nintendo Switch den 28. april. Derved får Switch...

Steampunk adventure-spillet Syberia 3 udsendes den 20. april

Er du glad for Steampunk-genren og adventure-spil, bør du lige se den første rigtige trailer som fremviser Microids og især Benoit Sokals visuelle visioner i Syberia 3. Microids kan...

HoloLens version af Portal rykker i den grad stort

Den canadiske spiludvikler Kenny Wang er lykkedes med at lave et "augumented realily mod" til Portal også Microsofts HoloLens. Wang har gjort en lille video tilgængelig, som nok vil...

Nintendo holder europæisk udsalg på deres Zelda-titler

Er du Nintendo-gamer og især glad for Zelda, kan du indtil den 9. februar få 30 % rabat på stort set samtlige Zelda-titler til Wii U og 3DS.

Danske Playdead viser første billede af deres næste spil

Danske Playdead Games har allerede udsendt to fænomenale spil i form af LIMBO og INSIDE. De kunne fredag fremvise et billede af deres næste spil.

Super Mario Run springer på Android i marts måned

Nintendo kunne i går afsløre, at deres Super Mario Run vil springer på Android i marts måned. Du kan pre-registrere dig allerede nu.

19 minutters gameplay video fra Zelda på Nintendo Switch

DigitalFoundry har fået lov at optage film fra to gennemspilninger af Zelda: Breath of the Wild. Det er der kommet en 19 minutters teknisk gennemgang ud af. Zelda kører i 900p, når du ikke benytter den håndholdte udgave.

Ubisoft er på vej med Just Dance, Rayman og Steep til Switch

Ubisoft har traditionelt bakket godt op om Nintendos hardware og de skuffer heller ikke i dag. Just Dance 2017, Rayman: Legends og Steep er på vej til Nintendo Switch.

Tetris rammer Nintendo Switch i form af Puyo Puyo Tetris

Ingen konsollancering uden det obligatoriske Tetris-spil. SEGA vil bl.a. byde på Puyo Puyo Tetris til Nintendo Switch. Se den ikke specielt lovende trailer her.

POPULÆRE