tirsdag, august 21, 2018

Tetris Effect annonceret til PlayStation 4 før E3

I den første af en serie af fem livestreams før E3, har Sony netop præsenteret Tetsuya Mizuguchis Tetsuya Mizuguchi. Han har tidligere stået bag både Rez Infinite og Lumines.

The Wolf Among Us 2 forsinket og ankommer først i 2019

The Wolf Among Us 2 bliver forsinket og ankommer nu først i 2019. Telltale Games bidrog her i weekenden med nyheden og den efterhånden ganske forventede årsag til forsinkelsen.

EA’s Peggle kan downloades gratis på “husets regning”

Skulle du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Peggle, giver EA dig det nu gratis som en del af deres Origin på "husets regning" tilbud.

SEGAs Sonic Mania Plus ankommer den 17. juli

SEGA kan nu fortælle, at den "definitive version" af sidste års glimrende Sonic Mania, Sonic Mania Plus indfinder sig på PC, PS4, Xbox One og Switch den 17. juli.

Monster Hunt er Hearthstones næste singleplayer mode

Blizzard har løftet sløret for den næste Hearthstone-udvidelse, og der er her tale om et nyt singleplayer-eventyr kaldet Monster Hunt.

Super Bomberman R finder vej til Xbox One i juni måned

Super Bomberman R har indtil videre været en eksklusiv fornøjelse på Nintendo Switch. Konami bringer spillet til Xbox One i begyndelsen af juni måned.

Puyo Puyo Tetris er klar på PC den 27. februar

Indtil nu har det ganske glimrende Puyo Puyo Tetris være forbeholdt PS4 og Switch-ejerne. SEGA fortæller nu, at en PC-version med bl.a. højere opløsning er klar til PC via...

Cuphead runder 2 mio. solgte spil på to måneder

En af årets visuelt mest tilfredsstillende spilleoplevelser står Cuphead for. Det PC og Xbox One-eksklusive puzzle-spil har nu rundet et salg på 2 mio. på bare to måneder.Imponerende og...

Playdeads INSIDE er nu tilgængeligt på iOS devices

Har du endnu ikke forsøgt dig med Playdeads fænomenale INSIDE, kan kan du forsøge dig med spillet på Apples iOS devices. INSIDE er frigivet som en trial-udgave, som kan...

Bandai Namco på vej med yderligere to spil til Switch

Bandai Namco er på vej med to spil yderligere til Nintendo Switch. Er du til Pac-Man, kan du se frem til Pac-Man Championship Edition 2 Plus den 22. februar.Championship...

POPULÆRE