mandag, november 30, 2020

PlayStation Plus giver dig The Witness og CoD Modern Warfare Remastered

Det er ikke hver måned, at de gratis spil fra PlayStation Plus fanger min opmærksomhed. Der har været nogle gode titler ind i mellem, særligt de lidt mindre indie-titler...

Trine 4 annonceret og udkommer 2019

Hvis man allerede er lidt træt af Read Dead Redemption 2 og de skrumpende testikler, vil det nok bringe lidt glæde på denne blæsende efterårsdag, at Trine 4 er...

Klassiske Valve-spil er blevet endnu bedre på Xbox One X

Det er vel efterhånden de færreste, som ikke har haft nallerne i f.eks. Half Life 2, Left 4 Dead og Portal. Skal du spille dem for første gang på...

Skybound vil færdiggøre The Walking Dead med de fyrede Telltale-udviklere

Skybound Games har annonceret via Twitter, at de er nået til en aftale med Telltale Games omkring færdiggørelsen af den sidste sæson af The Walking Dead. Og det lyder til, at det bliver med Telltales fyrede spiludviklere.

Telltale arbejder på at finde en udvikler til at afslutte The Walkind Dead

Efter den overraskende lukning af Telltale Games hen over weekenden, er det nu kommet frem, at de resterende medarbejdere forsøger at finde en udvikler, der kan afslutte deres største spilserie.

Dontnod Entertainment nu klar med Life is Strange 2 lanceringstrailer

Den første episode af Dontnod Entertainments Life is Strange 2 er her snart, og nu kan du se den stemningsfulde lanceringstrailer. 

Blizzard vil ikke længere sælge loot boxe i Holland og Belgien

Betalte loot boxe i Overwatch og Heroes of the Storm vil snart blive fjernet fra de to spil i Holland og Belgien, da Blizzard ikke vil trodse ny lovgivning.

Nintendo og Microsoft udstiller Sonys cross-platform-play modvilje

Det er ikke hver dag man ser Nintendo gøre reklame for Microsoft og Xbox, men det er lige præcis hvad de gør i en ny Minecraft Switch trailer under sloganet "Better Together".

Danske LIMBO & INSIDE udgives på Nintendo Switch i næste uge

Den 28. juni kan du også spille to af de bedste danske spil i nyere tid på din Switch. Danske Playdead har via Twitter bekræftet, at både LIMBO og INSIDE udgives til Nintendo Switch i næste uge.

Ubisoft gav en smagsprøve på det meget anderledes Transference

Transference blev introduceret sidste år på E3, men Ubisoft bidrog her til aften med et smugkig på spillet, som varsler en noget anderledes og interessant oplevelse. Se traileren her.

POPULÆRE