World of Warcraft Classic releasedatoen – tirsdag den 27. august – nærmer sig hastigt. Som optakt til spillets lancering, har Blizzard i dag annonceret de europæiske servere, der vil være i luften fra start.

Du kan finde listen her. Der er i alt seks engelsksprogede servere, to franske, to tyske og to russiske.

De engelsksprogede servere – der formodentlig er de mest relevante for Daily Rush’erne – fordeler sig på to gange PvP, to gange PvE, én roleplay og én roleplay PvP.

Fra ét minut over midnat dansk tid på tirsdag den 13. august er det muligt at oprette op til tre Classic karakterer, hvis man altså har et aktivt World of Warcraft abonnement.

Vil du gerne lande på en server, hvor du kan spille med andre Daily Rush’ere, har vi en tråd i WoW-forummet, der kan hjælpe.

12 KOMMENTARER

  1. Whelp – dét var mange muligheder. Venter til midnat og så laver samme logon-tamtam som i går – i kø som nr 10.000 (måske kun 5000) for at komme ind og lave sine karakterer!
    Har helt sommerfugle i maven – er jeg mon hurtig nok til at få reserveret mine navne?

  2. #2 Bestemt ikke. Jeg tænker også det er optimistisk, når folk allerede nu taler om raiding At dinge 60 og have noget rimeligt gear, kommer godt nok til at tage noget tid, med mindre man seriøst går til den.