Med opdateringen Shadow of the Necropolis, som lige er gået live, har World of Warcraft Classic fået tilføjet endnu et klassisk raid: Det frygtede necropolis Naxxramas. Du kan se en kort præsentation af det nye, gamle raid i traileren lige over nyheden her.

Naxxramas blev oprindeligt introduceret i 2006. I udvidelsen Wrath of the Lich King vendte Naxxramas tilbage som et nemmere 10- eller 25-spillers raid, men her er altså tale om det originale og væsentligt sværere 40-personers raid.

Vi ønsker held og lykke til alle WoW Classic spillere, der tager turen til Eastern Plaguelands for at tage kampen op mod Kel’Thuzad og co.

3 KOMMENTARER

  1. De har jo også haft 14 år til at øve sig på private servers
    Intet indhold i Wow er svært mere for de guilds der VIL klare det. De store guild øver sig i flere måneder på Private servers, så er der da ikke noget at sige til at de klare det på 2 timer, når der lukkes på i classic.

  2. Alt classic content har indtil videre være post nerf, så det er de små values vi danser med, samtidig med geared har samme stats som pre-tbc patch. Samtidig med det seriøse overforbrug af world buffs, informationstilgængelighed og generelt øvelse i spillet gør det hele lettere.

    Kommer tilbage når tbc lander, leveller og gearer igen. Men det bliver aldrig det samme.

    Heldigvis virker Shadowlands virkelig godt, nu får vi se med raid og m+ når det åbner på Onsdag, om de holder den gode stil.