Under The Game Awards 2019 i fredags blev det annonceret, at Wizards of the Coast er på vej med et MMO baseret på kortspillet Magic: The Gatherings univers. Sammen med annonceringen blev der frigivet en CGI teaser trailer, som du kan se herover.

Spillet hedder Magic: Legends, og som du kan se, afslører traileren lige præcis ingenting om selve gameplayet. Spillet bliver udviklet af Cryptic Studios, som tidligere har stået bag titler som City of Heroes, Champions Online sammen med Marvel og Dungeons & Dragons MMO’et Neverwinter.

Magic: Legends udkommer næste år på PC, Xbox One og PlayStation 4.

9 KOMMENTARER

  1. Magic kunne satme blive et awesome MMO, alle de forskellige serier, deres historier og karakterer kunne være nogle vilde expansions / set pieces og udfordringer.

  2. Cryptic.. FØJ AD BVADR! Et firma der lyver og benægter deres egen udtalelser, selvom de tilmed feigiver videor og podcasts m.m. som beviser deres påstande og lovede ting. Påtaler man det så overfor dem og linker til deres egne ting, så kommer der promte forum ban.. Dertil kommer, at de ikke har nogen support what-so-ever og udelukkende laver moneygrab spil.. for derefter at give spillerbasen fingeren.. Om så de lavede det bedste Star Wars MMO til dato, så vil jeg ikke nærmere mig noget de står bag nogensinde igen! Jeg vil faktisk gå så langt og sige, at de er værre end selv EA..

  3. Der var faktisk e RPG udgave af MTG tilbage i 2005(?), hvor man gik rundt på et stort kort og kampene sig til dine kort, forestiller mig noget ligende selvfølge med en kraftig grafik opdatering og måske First person view mellem kampene

  4. Spillet fra 97 hed “Shandalar” og var/er nok den fedeste måde jeg har spillet MTG på computeren. Jeg er meget spændt hvad dette “Legends” projekt bliver til, tænker der er et enormt potentiale med alle de kortserier og deres historier som kan bruges til referencer og indhold i spillet.