I går annoncerede Bungie den næste udvidelse til MMO-shooteren Destiny 2: Beyond Light. I samme forbindelse blev den nye Season of Arrivals gjort tilgængelig for alle spillere.

Månen Io vil tage imod de første pyramideskibe, som har luret i adskillige måneder, uden en egentlig forklaring på hvad deres formål er. Hændelserne på disse skibe vil fungere som optakten til førnævnte Beyond Light-udvidelse, som altså vil gøre sit indtog den 22. september 2020.

Beyond Light vil byde på masser af nyt indhold, blandt andet i form af nye evner, Jupiters måne Europa som ny destination og naturligvis friske raids til de dedikerede. Traileren herunder giver en lille forsmag på udskejelserne, og det ser altså slet ikke så tosset ud endda:

Klar til næste generation

Med annonceringen af Season of Arrivals og Beyond Light, benyttede Bungie også lejligheden, til at melde Destiny 2 som en titel der finder vej til Xbox Series X og PlayStation 5. Køber man Beyond Light på sin Xbox One, vil man uden merpris få adgang til spillet på Xbox Series X via Microsofts Smart Delivery-system. En lignende overgang bliver også mulig fra PlayStation 4 til PlayStation 5.

Det meldes desværre ikke ud, om Destiny 2 vil være klar på de nye konsollers lanceringsdato, eller om vi skal om på den anden side af nytåret, før eventyret kan fortsætte på den stærkere hardware.

Ellers er det bare at se frem til den 22. september 2020, hvor Destiny 2: Beyond Light udkommer til PC via Steam, Stadia, Xbox One og PlayStation 4.

1 kommentar