tirsdag, december 11, 2018

Battle For Azeroth er den hurtigste sælgende World of Warcraft-udvidelse til dato

Battle for Azeroth er nu den hurtigst sælgende udvidelse til World of Warcraft. Blizzard meddeler, at der er solgt mere end 3.4 mio. eksemplarer.

Første Battle for Azeroth raid Uldir åbner den 5. september

Ser du frem til World of Warcraft: Battle for Azeroth og mere raiding, vil det første raid - Uldir - åbne op tre uger efter lanceringen den 4. september.

World of Warcraft: Battle for Azeroth pre patch ankommer den 18. juli

World of Warcrafts syvende udvidelse, Battle for Azeroth, udgives den 14. august. Allerede på onsdag (18. juli) lander den store pre patch, som ændrer på meget i spillet.

Kryptisk tweet indikerer kommende Anthem-nyheder

Det må være helt fair at antage, at vi kommer til at se mere til Biowares Anthem til årets E3-messe. Spillets Twitter-profil er også begyndt at give liv fra sig, dog med en besked der ikke sådan lige er til at tolke.

Nyt indhold klar til Sea of Thieves med The Hungering Deep

Rare er endelig klar med den første store opdatering til Sea of Thieves. Mere indhold har været blandt de største ønsker til pirat-sandkassen, og det skulle forhåbentlig kunne stille sulten, med den gratis udvidelse The Hungering Deep.

CCP Games afslører den næste EVE Online udvidelse

Allerede i næste måned er islandske CCP Games klar med den næste EVE Online udvidelse, Into the Abyss. Udvidelsen er gratis for både abonnenter og free-to-play spillerne.

Conan Exiles tæller ned til lancering med ny trailer

Conan Exiles har kun lidt under en måned til udgivelse, og Funcom og Deep Silver er i den forbindelse klar med en ny trailer.

World of Warcraft: Battle for Azeroth udgives den 14. august

Blizzard har her i eftermiddag afsløret, at World of Warcraft: Battle for Azeroth udgives den 14. august. De lufter ved samme lejlighed de forskellige særudgaver af den syvende World of Warcraft-udgivelse.

Brune orker er langt om længe på vej til World of Warcraft

Har du bare lidt styr på World of Wacraft-lore eller har du set Warcraft-filmen, ved du godt hvorfor orkerne blev grønne. WoW Game Director Ion Hazzikostas kunne afsløre at de "oprindelige" brune orker er på vej inden længe.

World of Warcraft: Battle for Azeroth lanceres til sommer

Blizzards syvende expansion til World of Warcraft, Battle for Azeroth ankommer i løbet af sommeren. Forudbestilling er nu tilgængelig, men har givet problemer in-game her i dag.

POPULÆRE