mandag, august 20, 2018

CCP Games afslører den næste EVE Online udvidelse

Allerede i næste måned er islandske CCP Games klar med den næste EVE Online udvidelse, Into the Abyss. Udvidelsen er gratis for både abonnenter og free-to-play spillerne.

Conan Exiles tæller ned til lancering med ny trailer

Conan Exiles har kun lidt under en måned til udgivelse, og Funcom og Deep Silver er i den forbindelse klar med en ny trailer.

World of Warcraft: Battle for Azeroth udgives den 14. august

Blizzard har her i eftermiddag afsløret, at World of Warcraft: Battle for Azeroth udgives den 14. august. De lufter ved samme lejlighed de forskellige særudgaver af den syvende World of Warcraft-udgivelse.

Brune orker er langt om længe på vej til World of Warcraft

Har du bare lidt styr på World of Wacraft-lore eller har du set Warcraft-filmen, ved du godt hvorfor orkerne blev grønne. WoW Game Director Ion Hazzikostas kunne afsløre at de "oprindelige" brune orker er på vej inden længe.

World of Warcraft: Battle for Azeroth lanceres til sommer

Blizzards syvende expansion til World of Warcraft, Battle for Azeroth ankommer i løbet af sommeren. Forudbestilling er nu tilgængelig, men har givet problemer in-game her i dag.

World of Warcraft får global level-scaling med 7.3.5 patchen i dag

Dagens store World of Warcraft 7.3.5 patch ændrer på meget. Som lovet på BlizzCon, er der nu introduceret en global level-scaling i hele Azeroth.Alle zoner i Kalimdor, Eastern Kingdoms,...

PUGB-udvikler på vej med cyberpunk MMO-spillet Ascent: Infinite Realm

Bluehole har netop rundet et salg på 20 mio. PlayerUnknown's Battleground (PUBG) spil og det har givet dem blod på tanden for mere. De er på vej med cyberpunk MMO'et Ascent: Infinite Realm.

Blizzard giver dig Vanilla-WoW med World of Warcraft Classic

Efter at have lukket diverse World of Warcraft vanilla-servere, har Blizzard indset at mange gerne vil spille World of Warcraft som det tog sig ud i begyndelsen. Derfor lancerer...

World of Warcraft: Battle for Azeroth annonceret på BlizzCon 2017

Den næste og syvende World of Warcraft-udvidelse er netop blevet afsløret på BlizzCon 2017. I World of Warcraft: Battle for Azeroth blusser kampen mellem Alliance og Horde op igen.Det...

Spæde glimt af Wild West Online i første gameplay-video

Wild West Online er måske kuren for PC-gamere, som har set sig varme på Rockstar Games' Red Dead Redemption 2. Nu bidrager 612 Games med det førte reelle smugkig...

POPULÆRE