onsdag, januar 18, 2017

Turbine lukker og slukker for Asheron’s Call efter 17 år

Den 2. november 1999 gik Asheron's Call online. Turbine Entertainment lukker den 31. januar 2017 et af de mest sejlivede og klassiske MMO-spil.

The Elder Scrolls Online er gratis for Xbox-gamerne i de kommende dage

PC, Mac og PS4-gamerne fik lov i sidste uge. Fra i morgen, til og med mandag, kan Xbox One-gamerne også prøve The Elder Scrolls Online ganske gratis.

World of Warcraft giver dig nuttet hundehvalp i 12-års fødselsdagsgave

Det er den tid på året - igen. Log ind i World of Warcraft, check din mail, tag en tur til Orgrimmar og Stormwind og få dig den mest nuttede hundehvalp.
video

Game of Thrones trailer genskabt i Skyrim med 260 mods

Bethesdas spil kan ofte modificeres ganske meget. Nu er den velkendte Game of Thrones trailer blevet genskabt i Skyrim med brug af over 260 mods.

Elder Scrolls Online er gratis på PC, Mac & PS4 de næste fem dage

Skulle du have lyst til at forsøge dig med The Elder Scolls Online, kan du i de næste dage spille gratis på PC, Mac og PlayStation 4. Læs mere.

EVE Online er free-to-play i dag med EVE Online: Ascension

CCP Games søsatte i går den seneste EVE Online-udvidelse med EVE Online: Ascension. Derved er en del af spillet nu free-to-play.

Blizzard sætter fokus på de næste to World of Warcraft patches

Har du fornøjet dig med World og Warcraft: Legion og den seneste 7.1 patch, er der mere i vente i 7.15 patchen og især den store kommende 7.20 patch. Læs mere.

World of Warcraft 7.1 patchen er ude på de europæiske servere

Skulle du have glemt det, er det i dag at Blizzard har gjort World of Warcraft (Legion) 7.1 patchen tilgængelig på det europæiske servere.
video

World of Warcraft Legion 7.1 patch rammer os den 26. oktober

Fem-mands Mythic Dungeon Return to Karazhan, nye world quests og yderligere class-tuning. Mini-raidet Trial of Valor åbner først efter BlizzCon.

Tom Chilton stopper som Game Director på World of Warcraft

Tom Chilton kunne i går annoncere at han træder tilbage som chef for Blizzards World of Warcraft-team. Ion Hazzikostas tager nu over.
- Annonce -

SENESTE