mandag, februar 20, 2017

Danske Heroes & Generals runder 10 mio. registrerede spillere

Danske Reto-Moto kan i dag fortælle, at deres Heroes & Generals på lidt over tre måneder har rundet 10 mio. registrerede spillere. Endnu mere på vej i 2017.

World of Warcraft: Legion 7.1.5 patch ankommer på onsdag

World of Warcraft 7.1.5 patchen rammer de europæiske servere på onsdag. Mists of Pandaria Timewalking, micro-holidays og Brawler's Guild vender tilbage i Legion.

Carrie Fisher hædret i Elite: Dangerous og SWTOR

Carrie Fishers tragiske død juleaftensdag har sat sine spor hos mange. Nu bliver hun æret og mindet i både Elite: Dangerous og Star Wars: The Old Republic (SWTOR).

Turbine lukker og slukker for Asheron’s Call efter 17 år

Den 2. november 1999 gik Asheron's Call online. Turbine Entertainment lukker den 31. januar 2017 et af de mest sejlivede og klassiske MMO-spil.

The Elder Scrolls Online er gratis for Xbox-gamerne i de kommende dage

PC, Mac og PS4-gamerne fik lov i sidste uge. Fra i morgen, til og med mandag, kan Xbox One-gamerne også prøve The Elder Scrolls Online ganske gratis.

World of Warcraft giver dig nuttet hundehvalp i 12-års fødselsdagsgave

Det er den tid på året - igen. Log ind i World of Warcraft, check din mail, tag en tur til Orgrimmar og Stormwind og få dig den mest nuttede hundehvalp.

Game of Thrones trailer genskabt i Skyrim med 260 mods

Bethesdas spil kan ofte modificeres ganske meget. Nu er den velkendte Game of Thrones trailer blevet genskabt i Skyrim med brug af over 260 mods.

Elder Scrolls Online er gratis på PC, Mac & PS4 de næste fem dage

Skulle du have lyst til at forsøge dig med The Elder Scolls Online, kan du i de næste dage spille gratis på PC, Mac og PlayStation 4. Læs mere.

EVE Online er free-to-play i dag med EVE Online: Ascension

CCP Games søsatte i går den seneste EVE Online-udvidelse med EVE Online: Ascension. Derved er en del af spillet nu free-to-play.

Blizzard sætter fokus på de næste to World of Warcraft patches

Har du fornøjet dig med World og Warcraft: Legion og den seneste 7.1 patch, er der mere i vente i 7.15 patchen og især den store kommende 7.20 patch. Læs mere.

POPULÆRE