Mange horrorspil forsøger stadig at leve op til de klassiske Silent Hill-spil. Ingen har endnu formået at fange den samme stemning, men det kan der måske blive rettet op på, når The Medium rammer gaden senere denne måned.

I ovenstående trailer bliver spillet i hvert fald grundigt demonstreret. Vi ser hvordan spillets hovedperson Marianne befinder sig i flere virkeligheder på samme tid, og hvordan spillets gameplaymekanikker overlapper mellem de to. Det kommer til udtryk både i form af områder som ikke kan passeres, fjender der jager i begge universer og hvordan lokationerne hænger sammen og har indflydelse på hinanden.

Af en eller anden grund, så skifter Marianne også udseende, når hun rejser mellem de to verdener.

Kamp er tydeligvis ikke en stor del af The Medium, hvor det snarere gælder om at flygte fra sin modstander. I traileren stifter vi bekendtskab med spillet hovedskurk, The Maw, der ligesom Marianne kan rejse mellem de to verdener. I den overnaturlige verden kan The Maw nemt finde Marianne og udslette hende, mens den i vores verden er usynlig, men dog også blind, og derfor er mere afhængig af sin hørelse.

Dette er første gang jeg selv har hørt om The Medium, og at jeg blot skal vente et par uger på udgivelsen, er jeg bestemt ikke ked af.

The Medium udgives den 28. januar 2021 til PC og Xbox Series X|S.

1 kommentar