Det er ikke til at finde hoved og hale i fremtiden for horrorserien Silent Hill. Adskillige kilder ynder at sprede rygter, men forvirringen bliver total, når selv Konami bidrager til misforståelserne.

Op til weekenden postede Konami en video varende cirka et minut, hvor man blot hører den ikoniske sirene fra Silent Hill 2. Konamis følgere var lynhurtige til at spekulere i hvad dette betød, med forventninger om en snarlig annoncering af et nyt spil i serien:

Konami indså selv samme dag, at opslaget blev voldsomt overfortolket. De forklarede senere at tweetet intet havde at gøre med en kommende annoncering. Nogle folk hos Konami havde derimod blot set Dead By Daylight, og blev derved så inspirerede, at de ville dele følelsen af at blive jaget. At det så gøres på denne måde, uden skyggen af kontekst til inspirationskilden, må være et tegn på, at der sidder nogle ukampdygtige medarbejdere og administrerer Konamis tilstedeværelse på de sociale medier.

De uddyber derimod at nyheder om Silent Hill, uanset hvilken form der må være på tale, vil dukke op ved en eller anden form for event eller via den Silent Hill-profil som de yderligere linker til:

Særhederne fortsætter

I vanlig Silent Hill-stil bliver det faktisk en kende mærkeligere, så behold lige læsebrillerne på lidt endnu. Den profil Konami henviser til, er oprettet i Juli 2020, altså for blot en måned siden. Hvorfor i alverden opretter man en Twitterkonto for et produkt, som man efterfølgende hårdnakket nægter eksisterer?

Et moderne ordsprog lyder således: “Ingen ved det, men alle taler om det”. Jeg kan ikke finde en mere passende måde at beskrive situationen på. Men jeg bliver bestemt ikke ked af det, hvis det viser sig der er mere Silent Hill på vej. Skal man tro på Konami, er det dog ikke noget man skal sætte næsen op efter.

Medmindre man skal … Men det skal man nok ikke.

Eller hvad?

2 KOMMENTARER