Du må endelig ikke forveksle det PlayStation-eksklusive Quantum Error, med et Xbox One-eksklusivt spil af næsten samme navn. Quantum Error er skabt af TeamKill Media, og der er dømt klaustrofobisk og flammende horror, at dømme ud fra den nye gameplay teaser.

Som Capt. Jacob Thomas der tjener en brandstation i San Francisco, sendes man ud til en voldsomt brand ved det mystiske fabrikskompleks: Monad Quantum Research Facility. Det umiddelbare mål er at redde så mange menneskeliv som muligt, men spillet tager en grusom drejning, da der viser sig at være andet end glohede flammer, der kan omringe Thomas.

Gameplaytraileren vækker minder om både Bioshock-serien, Alien: Isolation og et par skefulde af Doom 3 fra 2004. Præmissen lyder i hvert fald yderst appellerende, og jeg er personligt meget spændt på hvordan det endelige spil tager sig ud.

Der er endnu ingen officiel udgivelsesdato for Quantum Error, men spillet finder vej til både PlayStation 4 og 5. Vi gik også glip af den officielle announcement-teaser, som blev offentliggjort for små to måneder siden, så den kan du passende også se herunder:

2 KOMMENTARER