Find et sæt hovedtelefoner, sluk lyset i lokalet og prøv så og se ovenstående teaser-trailer til ende, uden at hoppe i sædet.

Fra Quasar Interactive kommer VR-horrorspillet Do Not Open, der efter eget udsagn er baseret på virkelig hændelser. Man indtager rollen som Michael J. Goreng, der vågner i sit eget hus, hvor hans kone og barn er taget til fange. Man skal da forsøge at slippe ud derfra, ved at navigere rundt i huset, løse et udvalg af puzzles og ellers slippe uskadt fra et møde med en overnaturlig entitet.

Præmissen lyder simpel nok, men der er et twist på oplevelsen. Do Not Open insisterer nemlig på permadeath, hvilket betyder at du må starte helt forfra, hvis du pludselig må lade livet. Dertil bliver husets layout og indretning ændret for hver gennemspilning, ligesom de gåder og puzzles man skal løses også skifter karakter.

Spillet udvikles eksklusivt til PSVR, og har blot et udgivelsesvindue placeret i 2021. Om det betyder en potentiel udgivelse på PlayStation 5, vides dog endnu ikke.

3 KOMMENTARER