Jeg kan dårligt fatte, at det snart er seks år siden Alien: Isolation udkom, og gav mig mere end et par hårrejsende gys. Derfor gjorde jeg store øjne, da jeg her til morgen fik øje på en titel, som langt hen af vejen ligner den samme gemmelegsoplevelse, men med et ganske andet monster i hælene på mig: dinoer!

Deathground placerer spilleren på en tropisk ø, hvor dinosaurer render frit omkring, og i øvrigt ikke har i sinde at lade dig være. Der er en tydelig inspiration fra Jurassic Park, når man i traileren ser spilleren gemme sig i et skab, mens en knurrende AI-styret raptor på intimiderende vis passerer gitteret man betragter den fra.

Nåh ja, og så er der også en Tyrannosaurus Rex.

Den intense horroroplevelse findes i spillets solo mode, men tre spillere kan også slå sig sammen, for at klare strabadserne sammen. Tre classes er annonceret i form af engineer, scout og hunter, og de har hver deres evner, som forhåbentlig kan bidrage til holdets overlevelse.

Deathground er i øjeblikket på Kickstarter, hvor første mål er at indsamle $100.000, og indtil videre er der doneret ca. en fjerdedel af det beløb. Der er endnu blot en PC-version under udvikling, men når projektet at indfri yderligere økonomiske mål, er det ikke utænkeligt, at konsollerne vil følge med.

13 KOMMENTARER

  1. #3: Alien: Isolation kan dog på ingen måde betegnes som et flop. Jeg har tillid til Deathground, såfremt det når sit Kickstarter-mål.

  2. #4 Hvis du tror de nogensinde får AI op på Alien: Isolation niveau så tror jeg du er lidt små naiv. Især når deres gif’s viser fabelagtig mangel på intelligens

  3. Altsaa jeg er kraesen med spil, og jeg er meget spaendt paa det her . . .

    #4 Ganske enig, Alien Isolation er et af de bedste spil i lange tider . . .