Til næste år kan multiplayer-horror-spillet Dead By Daylight fejre sin 5 års-fødselsdag. I den forbindelse har udvikleren Behaviour Interactive kastet sig over et såkaldt “The Realm Beyond”-projekt, som blandt andet indebærer en grafisk overhaling på alle nuværende platforme. Dertil er spillet også ved at blive optimeret til næste generation af konsoller, altså Xbox Series X og PlayStation 5.

Videon ovenfor viser nogle af de grafiske forbedringer den kommende version vil byde på, og selvom det ikke er et spil jeg selv har haft i hænderne, er det tydeligt at se, at stemningen bliver endnu mere dyster og skarp, end hvad der tidligere var tilfældet. Især lyseffekterne lader til at træde nogle skridt i den rigtige retning.

Til venstre ses de nye visuelle udfoldelser, sammenlignet med de nuværende på højre side.

Første runde af opdateringer vil indfinde sig allerede fra den 8. september, og der vil komme flere til, frem mod efteråret i 2021.

spillets hjemmeside har Product Manager Joris Four og Lead Level Artist Stephanie Hellin smidt et par ord på projektet. De snakker blandt andet om ambitionerne for at holde sommerens cross-play og cross-friends-tilføjelser ved lige, hvilket vi må håbe også bliver overført til næste generation.

Det vides endnu ikke hvornår de nye konsoller får en version af Dead By Daylight, men det sødmer da ventetiden betragteligt, når de eksisterende udgaver får sådan en kærlig hånd.

2 KOMMENTARER

  1. Er jeg den eneste som ikke ser den store forbedring?

    Der er åbenbart mange allerede udgivne spil, som skal gøres klar til næste generation.

  2. #1: Jeg vil give dig ret i, at opdateringerne ikke skriger “next gen”, men det er da væsentlige forbedringer, i forhold til hvordan spillet indtil videre har taget sig ud.