torsdag, december 13, 2018

Call of Cthulhu udgives den 30. oktober til PC, PS4 og Xbox One

Focus Home Interactive og Cyanide Studios har nu endelig leveret en udgivelsesdato for deres Call of Cthulhu. Spillet udgives den 30. oktober til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Konami lukker ned for P.T. horror PC remake men giver udvikleren en praktikplads

Konami har nu sat en stopper for den uofficielle PC portering af Silent Hills P.T, men har samtidig tilbudt den 17-årige udvikler en praktikplads.

Resident Evil 2 Remake byder på 60 FPS mode på PS4 Pro og Xbox...

Capcom har nu afsløret, at deres Resident Evil 2 Remake sigter efter "high framrate" på konsollerne og har en 60 FPS mode på PS4 Pro og Xbox One.

Capcom udgiver Resident Evil 2 Remake den 25. januar 2019

Er du til Resident Evil og især toeren, kan du den 25. januar kaste dig over Capcoms Resident Evil 2 Remake. Sony og Capcom leverede hele to trailers og viste også skræmmende gameplay.

Capcoms Resident Evil 7 runder 5.1 mio. solgte spil

Det går ganske godt for japanske Capcom. Monster Hunter World sælger stort og nu har også Resident Evil 7 rundet 5 mio. solgte spil.

Friday the 13th fremviser nu længe ventet singleplayer

Da Gun Media og IllFonic leverede Friday the 13th var det uden singleplayer. Nu over ni måneder efter, kan du endelig få et glimt af hvad der blev lovet.

The Evil Within 2 anmeldelse (PS4)

Efter tre år er Sebastian Castellanos tilbage i The Evil Within 2. Vi har anmeldt PlayStation 4-versionen, og er af flere grunde efterladt med åndenød.

The Evil Within 2 preview

Kan du tåle mere horror, så må du ikke snyde dig selv for at læse vores preview af The Evil Within 2, som udkommer den 13. oktober.

The Inpatient finder sted 60 år før Until Dawn

Supermassive Games vil gerne udforske videre, i det univers de søsatte i Until Dawn i 2015. I The Inpatient besøger vi Blackwood Sanitorium, som man også satte sine fødder...

The Evil Within 2 annonceret og ankommer den 13. oktober

Var du glad for Shinji Mikamis horror-vision i The Evil Within, kan du se frem til. Bethesda har nu helt formelt annonceret The Evil Within 2 med ankomst på PC, PS3 og Xbox One fredag den 13. oktober.

POPULÆRE