Seneste kapitel i Wolfenstein-sagaen, Wolfenstein: Youngblood, er ude nu og har fået en officiel launch trailer. Du kan se traileren herover.

I Wolfenstein: Youngblood spiller man som én af B.J. Blazkowicz’ to døtre Jess og Soph, og i ægte Wolfenstein-stil handler det naturligvis om at dræbe så mange nazister som muligt. Spillet har en co-op mode, hvor man sammen med enten en anden spiller eller en AI kan spille sig gennem missionerne som begge søstre samtidig.

Spillet er som alle Wolfenstein-titler siden The New Order udviklet af svenske MachineGames, der denne gang har arbejdet sammen med Arkane Studios. Det er ude til Windows og alle tre konsoller, og vil ligesom Doom Eternal også udkomme på Googles streamingplatform Stadia.

5 KOMMENTARER

  1. Kan den spilles uden bethesda launcher installeret? Steam siger man SKAL have en bethesda “account” men det er ikke tydeligt om man skal have bethesda-launcher installeret.

    Synes jeg har nået min max-grænse for for mange launch’ers jeg gider have installeret…

  2. Never mind – det lyder til at være ret buggy pt, og så siges det, at man ikke kan pause singleplayer missioner? WTF? Kan ikke huske at have hørt om noget så åndssvagt i mange år.