Vi har tidligere rapporteret om Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot, den første DLC til Borderlands 3. For et par uger siden udkom en trailer, og nu har 2K og Gearbox så frigivet en video, der viser de første cirka 13 minutters gameplay. Du kan se den lige her:

Hvis gameplayet har givet dig blog på tanden, skal du ikke vente længe, før du selv kan komme til at spille; Moxxi’s Heist of The Handsome Jackpot udkommer nemlig allerede den 19. december.

7 KOMMENTARER

  1. #2 Det er også på tide med de DLC’s der var rigtig mange DLC’s til 2’eren og de var virkelig godt lavet mange af dem, især den med Tina hvor man starter i sådan et piratland, hvor hun digter en historie og verden ændre sig efter det hun siger osv.

    Det var virkelig godt lavet, og jeg savner virkelig noget nyt indhold snart, og fårhåbenlig kommer der også snart level increase og nye helte, jeg har allerede maxet alle helte ud.

  2. #6 Mnjaee jeg har godt læst det før, men det jo heller ikke ligefrem fordi han lukker døren for det.

    Hans egne ord er quote: “Probably not, no.”

    Det er jo ikke fordi den sætning oser af definitiv afgørelse, jeg tror stadig på det kommer fordi det er en af de ting som sparker nyt liv i spillet når de kan se deres spillerbase daler, det får folk til at hive det frem igen, men lad os nu se hvad der sker.