Det er svært at blive klog på hvilke tanker der har ligget bag det netop annoncerede Metal: Hellsinger. Det må dog være fair at antage, at The Outsiders, studiet bag titlen, er store fans af både Doom og heavy metal-musik.

Ved første øjekast ligner det en skrabet version af Doom (2016) og Doom Eternal, men man bemærker hurtigt, at nedslagtningen af dæmonerne foregår i takt til de hurtige trommerytmer og de tunge guitar-riffs. Målet er at plaffe modstanderne i takt til musikken, og efterhånden som man klarer sig bedre og bedre, intensiveres musikken og spillerens evner.

Fans af musikgenren vil muligvis kunne genkende nogle af de navne, som bidrager med vokalsporet til spillets soundtrack. Ifølge traileren omfatter listen blandt andre Matt Heafy (Trivium), Mikael Stanne (Dark Tranquility), Björn Strid (Soilwork) og Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Dertil er det Troy Baker der låner sin stemme til spillets narrativ.

Spillet er sat til udgivelse i 2021 på PC, PlayStation 4 og 5 samt Xbox One og Series X, mens Nintendo Switch lader til at være blevet forbigået i denne omgang.

1 kommentar