I dag har Microsoft meldt nogle afsindigt labre detaljer ud vedrørende Halo: The Master Chief Collection, som i høj grad må få kommende Xbox Series X eller S-ejere til at glæde sig.

Fra og med den 17. november vil Halo: The Master Chief Collection modtage sin officielle next gen-opgradering. Dette indebærer blandt andet at spillet vil blive afviklet med 120 billeder i sekundet i spillets single player-campaign og multiplayer, optimeret split-screen-funktionalitet og knivskarp 4K-opløsning på Xbox Series X.

Opdateringen vil (naturligvis) være ganske gratis, både for nuværende ejere af Halo: The Master Chief Collection, samt dem der har anskaffet det via Game Pass.

Xbox Series X og S udkommer den 10. november, og det er altså blot en uge senere, at denne omfattende next gen-optimering finder vej til spillet.

4 KOMMENTARER

  1. “knivskarp 4K-opløsning på Xbox Series X”

    Der står “up to 4K on Series X”. Det kan være 720p det meste af tiden. Det er det nok ikke, men når de skriver “op til”, så lover de ikke rigtigt noget.

    Nu er jeg lige doven: Hvilke spil er en del af denne collection?

  2. #1: Damn it – Jeg føler faktisk jeg plejer selv at være flueknepper omkring den slags formuleringer, men du har fuldstændig ret. “Up to 4K” er egentlig lidt misvisende, når man ikke specificerer hvilke sektioner/scenarier der er tale om – eller IKKE er tale om!

    Jeg mener samlingen indeholder Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo Reach og Halo 4 – og så indeholder den vistnok også multiplayer-delen fra et af de spil, men jeg er ikke sikker på hvilket.