Hvis du slet ikke kan få nok af Doom Eternal, som vi her på Daily Rush anmeldte til et klokkeklart 10-tal, så er der nu mere indhold tilgængeligt. The Ancient Gods – Part One er netop blevet udgivet, og er tilgængeligt for alle der ejer enten Deluxe-udgaven af den oprindelige udgivelse, eller har investeret i et Year One Pass.

The Ancient Gods – Part One kan også købes som en standalone-udgivelse til en annonceret vejledende pris på $29.99, og denne giver også adgang til spillets online multiplayer: Battlemode. Udgivelsen er tilgængelig på de samme platforme, som Doom Eternal også fandt vej til, hvilket (i skrivende stund) omhandler PC, Xbox One, PlayStation 4 og Stadia.

The Ancient Gods er først og fremmest en fortsættelse af spillets singleplayer-del, som i øvrigt drøftes livligt i vores forum. Vi har modtaget følgende beskrivelse:

“After defeating the Khan Maykr and obliterating the reincarnated Icon of Sin, the DOOM Slayer’s fight is just getting started. Unleash your vengeance and face your greatest test as you march back to the Maykr’s realm. Defeat powerful new threats, restore order to the heavens and unearth the corruption that has thrown the universe into chaos.”

Den beskrivelse siger jo egentlig ikke særlig meget, men det er bestemt heller ikke nødvendigt for et spil af Dooms kaliber, som mere end noget handler om at dræbe en helvedes masse dæmoner, på så blodig vis som overhovedet muligt. Det er launch traileren øverst i denne nyhed i hvert fald et fint bevis på.

14 KOMMENTARER

 1. For fanden, det er hårdt at dumpe ned i den DLC på ultra nightmare efter et halvt års pause. Har spillet ‘hyggelige’ Borderlands senest og det er jo 0.003% af tempoet og udfordringerne.

  Nu er jeg vist død 7000 gange i dag, og trænger til en pause

 2. Jeg syntes efterhånden virkeligt ikke at Doom har noget med Doom at gøre længere. Det er Quake 3 gameplay med et Doom skin. Jeg kan godt forstå at folk kan lide det, men imo fortjener Doom sit eget spil i sin egen stil. Det vil sige uden Jump pads, crazy rocket jumps og edgy glory kills.

 3. #6 Jeg får massiv Doom-vibe fra de nye spil også. At det er meget mere vertikalt nu ser jeg primært som at teknologien bare ikke var til det dengang. Hvis der er et spil, der stikker ud i serien, er det i min bog nærmere Doom 3.

 4. #8 Helt enig. Det er klart de nye ikke er som de originale, men det er trods alt også en anden tid.
  Doom 3 var helt i skoven. Jeg ved ikke om det var direkte dårligt, men det ligger langt nede på min liste over gode spil.

 5. #8+#9 Blander i ikke tid og tone? Rise of Triads fra 1995 var det første Doom klon til at tilføje Jumppads. Duke Nuke Em 3D fra 96 havde masser af vertikal bane design.

  Som sagt siger jeg ikke at de nye Doom spil er dårlige spil, jeg mener bare at der burde havde stået Quake på æsken i stedet for.

  Doom 3 vil jeg godt kalde et halv dårligt spil. Mest pga. våben lyde og feel var helt væk. Men horror delen syntes jeg nu det ramte meget godt og udviddelsen fin pussed gameplayet lidt i forhold til action delen.

  Mit ønske til et nyt Doom spil er nok noget som ligger tættet på FEAR 1 eller Bioshock 1/2, i forhold til blanding af horror og action. Horror delen er blevet ofret for meget i det nye Imo.

 6. #10 Der er rygter i branchen om, at der arbejdes på et Quake reboot. Som skulle tage udgangspunkt i Quake 1 gothic stil osv. med ny grafik og historie.. kunne være fedt!

  De nye Doom er jo ment som efterfølger til Doom 1 stilen. Og det passer da vildt godt.. fast paced shooter osv. Der var ikke megen horror i de originale spil – bare nogle sataniske symboler, blinkende lys osv.

  Doom 3 var en fejl efter min mening – det var ikke hvad Doom 1 & 2 var. Har man lyst til horror shooters så er FEAR osv. det man skal spille. Bioshock har intet med Doom at gøre bortset fra niveauet af gore/horror.

 7. #11 Det er jeg slet ikke enig i. Jeg spiller stadig Doom 1 & 2 flere gange om året og jeg syntes virkeligt at de prøvede at indføre (i dag primitive) horror elementer i det. Her mener jeg både de mørke områder, gore textures, lydeffekter og bagholdsangreb jumpscares og generalt monster designs.

 8. Mine yndlings Quake spil er 1’eren og 3’eren. Begge tilfælles at de er meget stemningsfulde.
  Hvis de laver en reboot, håber jeg at de bygger videre på stilen fra 1’eren.