Ubisoft havde måske håbet på at Far Cry 6 skulle være en overraskelse ved aftenens Ubisoft Forward-stream. Det blev dog spoleret godt og grundigt i går, da spillet dukkede op på PlayStation Store i østen.

Ikke desto mindre er spillet nu officielt annonceret, og som serien har for vane, er det med skurken i fokus. Som vi også skrev i går, så er det Giancarlo Esposito der lægger person til Anton Castillo: diktatoren med en forskruet ide om hvordan et land skal ledes, eller rettere “kontrolleres”.

Spilleren bliver da sat i skoene på Dani Rojas, som man selv kan vælge om skal være kvinde eller mand. Her bliver man en del af modstandsbevægelsen, som vil forsøge at vælte Castillo fra hans altdominerende magtsæde i det fiktive Yara.

Vi fik desværre intet gameplay at se i denne omgang, men en udgivelsesdato kan vi dog skrive i kalenderen: Far Cry 6 udkommer den 18. februar 2021 til PlayStation 4 og 5, Xbox One og Series X, PC via Ubisoft Store og Epic Games Store samt Stadia.

 

5 KOMMENTARER

  1. Der er sjovt med alle de kendte i computerspil for tiden, kan nu meget godt lide det han er en fantastisk skuespiller der virkelig kan skabe stemning, og perfekt til den rolle der.

    Far Cry 5 var fedt, er totalt klar på en 6’er.

  2. Det ser sku lækkert ud. Far Cry 5 har givet mig en ny respekt for denne serie og hvis de virkeligt har lært noget af de hug de fik med Breakthrough, så kunne det her gå hen og blive rigtigt godt