Superhot er bestemt ikke som andre first person shooters. Fjenderne i dette spil bevæger sig nemlig kun, når spilleren også gør det, hvilket giver en yderst unik spiloplevelse. Dem der er bekendt med spillet, kan givetvis godt bruge et ekstra skud action fra den front. Derfor er det glædeligt at kunne fortælle, at Superhot: Mind Control Delete finder vej til PC, PlayStation 4 og Xbox One allerede om fem dage, altså den 16. juli 2020.

Der følger endnu en god nyhed med annonceringen: Har du allerede købt det originale Superhot, vil du få adgang til Superhot: Mind Control Delete ganske gratis. Bemærk at det ikke gælder, hvis du ejer spillet via en form for voucher eller give-away; du skal have betalt gangbar valuta for det. Dertil er det heller ikke et tilbud der gælder for VR-brugere, da Mind Control Delete er sit eget spil, og altså ikke VR-kompatibelt.

Det betyder til gengæld også, at hvis du køber Superhot inden udgivelsen af Mind Control Delete den 16. juli, så får du altså det nye spil ganske gratis. Venter du til efter udgivelsen, vil spillet kunne købes som en stand alone-titel eller i andre bundles, men dog til en ganske anden pris.

Du kan læse flere detaljer omkring vilkårene for hvordan Superhot: Mind Control Delete bliver tilgængeligt for dig på spillets egen FAQ-side.