Jeg kan ikke forestille mig en eneste gamer, som bliver træt af at beskue blodudgydelserne i Doom Eternal. Skulle der alligevel sidde en enkelt person derude, som godt kunne tænke sig et opleve spillet på en anderledes måde, er der nu sluppet et væld af sjove filtre løs, som ændrer spillets visuelle udtryk.

Doom Eternal kan nu opleves, med filtre der ændrer billedet til for eksempel at ligne håndholdte spillekonsoller fra slut-80’erne, sort/hvid, VHS, pixeleret og flere til.

Doom Eternal er i øvrigt et ganske fint spil, hvilket GuitarLars gav udtryk for i sin 10/10-anmeldelse tilbage i marts i år.

Render Modes-opdateringen er ganske gratis og tilgængelig nu.

2 KOMMENTARER

 1. Ørj, de er sgu da meget lækre!
  Okay, ikke solgt på sort/hvid, jeg er ALT for dampet til at klare mig uden farver, men nogle af de andre ser sjove ud.

  Noget, som jeg synes kunne være virkelig sjovt for spillet, ville være en co-op game mode.
  Kald det “Doom Squad” eller deslige, men hvor op til X spillere (fx bare 4) giver den gas sammen. Om det så skulle være muligt at spille co-op på story mode, eller om der skulle være nogle separate baner/missioner til den slags, er jeg ikke helt sikker på. Den oplevelsesgriske gamer i mig siger “JEG VIL HAVE DET HELE!”.

  Fx kunne det være fedt at tæve gennem campaign med op til tre andre, især hvis man kan lave nogle fede combos sammen. Det kunne også være fedt at lave en form for “Assault” og/eller “Defend”-maps, hvor gruppen enten skal rive en fjendtlig fæstning fra hinanden, eller beskytte deres egen. Altsammen PvE.

  *drømmedrømmedrømme*