Disintegration fra amerikanske V1 Interactive er fløjet lidt under vores radar, og det er egentlig en skam. Spillet ser nemlig sin udgivelse allerede i næste uge, nærmere bestemt tirsdag den 16. juni, og den dato lades der nu op til, med en ganske flot launch trailer.

Spillet er en first person shooter, hvor man indtager rollen som Romer, en såkaldt “integrated” person, hvis hjerne er blevet overført til en robot, hvorfra han fortsætter sit liv. Han er medlem af en modstandsgruppe, som forsøger at overleve i en postapokalyptisk verden, hvor overbefolkning, madmangel og sygdom har raseret planeten, og det er i den forbindelse teknologien med at placere menneskehjerner i robotter er blevet til, for at sikre menneskehedens overlevelse.

En af hovedmændene bag spillet er Marcus Lehto, der bedst er kendt for at være medskaber af Halo. Det ses da også ret tydeligt i traileren, hvor science fiction, action og et spændende persongalleri pryder skærmen.

Disintegration udkommer som sagt den 16. juni til PC, Xbox One og PlayStation 4. Mere info findes på spillets officielle hjemmeside.

4 KOMMENTARER

  1. Historien virker super cheesy, men traileren viser da noget action fyldt gameplay undervejs der godt kunne være sjovt. Dog svært at gennemskue helt hvad man skal foretage sig (ud over åbenlyst at skyde en hel del).

  2. #3 Jeg går i krig med spillet i næste uge, så næste weekend håber jeg at du kan læse hvad jeg synes om spillet.
    Har også selv siddet og kigget et par trailere og føler mig heller ikke særlig godt informeret om hvad spillet egentlig går ud på. Så vi får se!