Destiny 2 lader lige så stille op til den kommende konsolgeneration, med frisk info om de forbedringer spillere kan se frem til. Der er naturligvis rigeligt med opgraderinger til de versioner af spillet, som bliver afviklet på Xbox Series X og PlayStation 5. Men er du blandt dem, som er hurtigt ude for at anskaffe en af de nye maskiner, så kan du stadig spille med de venner, som ikke er lige så hurtige på aftrækkeren.

I en mail til os, har Bungie bekræftet af der vil være cross-generation play mellem de nuværende og nye konsoller, dog uden den cross-play-funktion, som virkelig betyder noget. Det vil altså sige, at Destiny 2-spillere på både PlayStation 4 og PlayStation 5 stadig kan spille sammen, og det samme er naturligvis tilfældet for Xbox One og Xbox Series X/S.

Dertil bekræfter Bungie også nogle mere tekniske detaljer omkring hvordan Destiny 2 vil blive afviklet på de nye maskiner. På PlayStation 5 og Xbox Series X/S afvikles spillet med 60 billeder i sekundet, der vil være betragteligt hurtigere loadingtider, og som noget helt nyt, vil de nye konsolversioner også byde på en FOV-slider, som ellers primært er kendt fra PC-udgivelser.

Om FOV-slideren udtaler Bungie selv således:

“We are offering Field of View customization on consoles for the first time. Our goal is to enable a FOV range similar to that on PC. We’re currently testing these settings to ensure smooth performance across each platform and will have additional details closer to launch.”

Den havde jeg alligevel ikke regnet med.

Både PlayStation 5 og Xbox Series X kan derudover også prale at at lade spillet køre i en 4K-opløsning. Her kommer Xbox Series S dog til kort, da den blot kan spytte et 1080p-signal ud. Skal du derfor have den “ægte” next gen-oplevelse af Destiny 2, så er Xbox Series S altså ikke maskinen for dig.

Destiny 2 vil være spilbart på de nye konsoller på deres respektive lanceringsdage, inklusive cross-generation play, men de grafiske optimeringer vil først rigtigt træde i kraft den 8. december. Den officielle lanceringsdag for Beyond Light-udvidelsen er i øvrigt den 10. november; samme dag som Xbox Series X lanceres.

Nåh ja, og så får nuværende Destiny 2-ejere de optimerede versioner uden merpris.