Der er nu kun lidt over to måneder til Doom Eternal udkommer. Vi har ikke set det store til spillet siden forsinkelsen blev annonceret sidste år – indtil i dag! Bethesda og id Software har netop frigivet en helt ny trailer til spillet, og du kan se den lige her:

I traileren ser vi bl.a. et par nye fjender og nye glory kills, der er om muligt endnu mere overdrevne, end dem vi har set tidligere. Vi får også set Crucible-sværdet i aktion og det leverer trailerens ubetinget mest imponerende kill.

Hvis dit hype-meter er ved at nærme sig maksimum, behøver du heldigvis ikke vente to måneder på at høre mere. I morgen rejser vores egen Chrism nemlig til Stockholm for at deltage i et Doom Eternal hands-on presse-event. Han har fire timers kvalitetstid med spillet, og vi glæder os rigtig meget til at læse om hans oplevelser!

Doom Eternal udkommer den 20. marts til PC, PlayStation 4, Xbox One og Google Stadia. Nintendo Switch-versionen følger trop senere.

12 KOMMENTARER

  1. Det bliver noget af en opgave at løfte arven fra DOOM ’16. For pokker hvor jeg glæder mig til at komme af sted i morgen!

  2. Selvom det er mange år siden det første udkom, så er “Doom” navnet jo stadig lidt specielt, i og med vi efterhånden er enige om herinde at det var Doom som for alver fik sat gang i hele FPS universet som vi kender det idag.

    Jeg kunne ikke dy mig for at foreslå dem at indføre “physx model damage” i spillet, for 1 – 1,5 år siden….men det var vidst forsent på davæende tidspunkt. Men kunne være fedt i en kommende nextgen titel i serien.

    Stadig spændt på hvad vi får at se i denne næste kapitel……og har personligt fravalgt at se trailers for at få overraskelserne “indgame”! ;-P