Selvom danske Ghost Ship Games har fået kæmpe succes med deres co-op shooter Deep Rock Galactic, har de bestemt ikke hvilet på laurbærrene. Spillet er løbende blevet opdateret, udvidet og forbedret og Update 32 – den første store opdatering efter spillet forlod Early Access i maj – nærmer sig nu.

Ghost Ship Games har teaset indholdet af Update 32 i et stykke tid nu og her til eftermiddag løftede de så endelig sløret for hvad den kommer til at indeholde. Og Deep Rock Galactics mange fans kan godt begynde at glæde sig til at opdateringen rammer den 8. oktober; med den kommer nemlig ikke bare én men to nye missioner! Med de to nye missioner kommer Deep Rock Galactic op på syv missionstyper i alt.

I den nye mission On-Site Refining skal dværgene transportere Liquid Morkite tilbage til det nye On-Site Refinery ved at bygge en pipeline gennem hulerne. Ghost Ship Games har i en kort teaservideo vist, hvordan pipelinen ser ud:

Den anden nye mission hedder Escort Duty. Her skal dværgene lokalisere en Ommoran Heartstone i hulerne og bagefter beskytte en Drilldozer-maskine, mens den arbejder sig gennem stenens hårde skal.

Udover de to missioner indeholder Update 32 også nye looks til dværgene i form af bl.a. nye skæg og hjelme, nye achivements, et opdateret Assignment Board og en ny kosmetisk DLC.

Kan man ikke vente på at Update 32 rammer serverne den 8. oktober, vil man fra tidligt i næste uge kunne prøve den på spillets såkaldte Experimental Branch.

16 KOMMENTARER

  1. Det ser fedt ud, men jeg er stadig irriteret over hvor meget det bringer spiloplevelsen ned at man skal løbe tilbage til udgangen.

  2. #3 personligt synes jeg slet ikke det ødelægger noget, tværtimod så synes jeg det giver lidt til spillet.
    men det er vel en smags sag.

  3. #5 jeg var da også inde og spille lidt igår😁 fik min scout i lvl 10.

    Jeg går igang med en af de andre i aften tænker jeg. Hvis familien tillader det😂