I går begyndte den officielle Crysis Twitter-konto at tease en Crysis Remastered gameplay trailer, som lander i morgen aften. Det er i sig selv ganske interessant.

Traileren skulle givetvis samtidig afsløre spillets udgivelsesdato, men på den front er Microsoft Store kommet dem i forkøbet. Spillets side løfter nemlig allerede nu sløret for datoen.

Og der er ikke lang tid til at i hvert fald PC gamerne kan se frem til at nedsmelte deres maskiner med et remaster af det notorisk krævende spil; Crysis Remastered udkommer nemlig allerede om lidt over tre uger, nærmere bestemt den 23. juli.

Det er Saber Interactive, der står bag Crysis Remastered, og spillet udkommer til PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Opdateret 1/7: Både traileren og spillets udgivelse er blevet forsinket. Læs mere her.

16 KOMMENTARER

 1. #1: Det er det fedeste marketingsstunt i verden!

  “Chef, vi har et dårligt optimeret spil!!!”
  “Ok, jeg har en plan. Vi stiller vildt høje krav til at køre spillet, så folk først om ti år opdager, at det ikke var deres maskiner, den var gal med, men spillet derimod.”
  “Men chef, den falder folk da ikke for…”

 2. #3: Hvorfor ikke?

  Foruden Doom og Fortnite er det vel ikke FPS-spil, som det skorter på hos Nintendo-folket?

  Desuden er I jo ret glade for at spille de samme gamle spil om, og om, og om, og om igen…

 3. #6 Sådan har det været i filmindustrien længe. Det var vel bare et spørgsmål om, at spilindustrien skulle blive gammel nok, før det var uundgåeligt.

 4. #8 Ja det er rigtig nok, men i sidste ende så gør de det jo kun fordi folk køber det, længere er den jo ikke, hvis ikke der var et marked for det så stoppede de med det, ganske simpelt, men jeg tager lige PBT’s fine “hint” og vælger ikke at tale mere om det nu da der er et andet sted dedikeret til dette.

 5. #12 Ja den del forstår jeg, men jeg forstår ikke dem der køber det/efterspørger det.

  Jeg forstår ikke behovet, og mener det er lidt en åben dør på klem for enkelte titler vi savner i nyere form som nu er totalt sparket ind, og at det er gået op for alle producenterne at de nu kan sælge deres gamle lort en gang mere hvis blot de liiiiige polere det lidt.

 6. Det er sikkert blevet delayed fordi traileren blev leaket og alle hamrede på den fordi spillet lignede det originale, bare på minimal settings.

 7. Jeg elsker remasters. Det giver mig chances for at genspille klassikerne med opdateret grafik og spille de klassikere jeg aldrig fik spillet for første gang.