Respawns Entertainments Apex Legends er trådt ganske bombastisk ind på Battle Royale-scenen, og lader ikke til at have intentioner om at holde sig tilbage. Et nyt jobopslag på udgiveren Electronic Arts’ hjemmeside, viser at Respawn søger en “Senior Rendering Engineer”, hvis fornemste opgave bliver at presse next gen-konsoller og PC’er til det maksimale i Apex Legends.

Respawn is looking for Senior Rendering Engineers to push next-gen platforms and the PC to their limits on Apex Legends. You are a shader enthusiast, and you are happy working with CPU and GPU profiles (such as PIX, Razor and Renderdoc) and you enjoy optimizing both whilst maintaining or improving visual fidelity.

Det må være fair at antage, at konkurrerende spil i samme genre, også har intentioner om at tage springet til de nye konsoller, som forventes udgivet op til den kommende julesæson. Om Apex Legends kan følge med resten af feltet, eller om giganten Fortnite har for godt tag i den største spilerbase, må tiden dog vise.

2 KOMMENTARER

  1. Fedt… Men det havde jeg regnet med. Jeg formoder, at konsollernes arkitektur ligner forgængernes, blot i en langt kraftigere udgave.